امروز چهارشنبه  ۱ مرداد ۱۴۰۴

نکات ایمنی هنگام پیاده‌روی طولانی در گرما

اربعین در راه است و عاشقان امام حسین(ع) دوباره عزم حرم یار خواهند کرد و پیاده در این مسیر معنوی ره خواهند سپرد. با توجه به گرمای تابستان، خالی از لطف نیست که بدانیم چگونه پیاده روی طولانی در گرما را تاب بیاوریم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ در اینجا راهکارهایی برای مقابله با گرما هنگام پیاده‌روی در تابستان ارائه شده است:
1- سحرخیز باشید: برای استفاده حداکثری از پیاده‌روی در تابستان و گیر نیفتادن در گرم‌ترین ساعات روز که معمولا بین ساعت ۱۰ صبح تا ۲ بعد از ظهر است، برنامه‌ریزی کنید که صبح زود یا اوایل عصر پیاده‌روی کنید.
2- لباس خود را مرطوب کنید: پیراهن‌تان را با آب مرطوب کنید و به این ترتیب در مسیر کولر خواهید داشت!
3- به دنبال سایه باشید: دما در آفتاب تا ۱۵ درجه گرم‌تر از سایه است. در صورت امکان مسیرهای در سایه را انتخاب کنید. ضدآفتاب هم کمک‌کننده است. از کرم‌های ضد آفتاب استفاده کنید، حتی زیرِ پیراهن خود.
4- هیدراته بمانید: حین پیاده‌روی در گرما مرتب جرعه‌جرعه آب بنوشید. اگر مقدار زیادی آب یکجا بنوشید، خطر به هم خوردن تعادل مواد معدنی در خون، رقیق‌شدن خون و کاهش غلظت مواد معدنی وجود دارد. هر ۱۵ دقیقه 6 تا 8 اونس آب (تقریبا معادل یک فنجان) کافی است. به‌عنوان اقدامی احتیاطی در برابر کم‌آبی، قبل از پیاده‌روی و بعد از آن خود را وزن کنید. اگر یک یا دو پوند (هر پوند 453 گرم) وزن کم کرده‌اید، آب بنوشید. شما مایعاتی را از دست داده‌اید که برای سیستم خنک‌کننده بدن‌تان مهم است.
5- از پوشش مناسب استفاده کنید: سرتان را بپوشانید. یک کلاه تنفسی (نه آفتاب‌گیر که فقط از صورت شما محافظت کند) بپوشید و آن را هم مرطوب کنید. از عینک آفتابی استفاده کنید. لباس آستین‌بلند از پارچه جاذب رطوبت بپوشید که به پوست شما فرصت خشک‌شدن می‌دهد، اثر خنک‌کننده دارد و از پوست در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش و آفتاب‌سوختگی محافظت می‌کند.
6- به کفش‌ها اهمیت بدهید: برای پیاده‌روی در هوای گرم، به کفش‌های سبک و تنفس‌پذیر که به تهویه هوا کمک می‌کنند و جوراب‌هایی که جاذب عرق هستند، نیاز دارید. پارچه‌ توری خنک‌تر از چرم است و وقتی پاهایتان عرق می‌کند، سریع‌تر خشک می‌شوند. همچنین می‌توانید یک جفت کفش اضافی تهیه کنید و هر روز آنها را به طور متناوب بپوشید تا هر جفت فرصت خشک شدن کامل داشته باشد. این، کمک می‌کند پاها قارچ یا تاول نزنند و بوی بد نگیرند.
7- اصطکاک را کاهش دهید: مراقب قسمت‌هایی از بدن که پوست روی پوست ساییده می‌شود، باشید، مانند بین انگشتان پا. در این قسمت‌ها مقدار کمی وازلین یا کرم‌هایی که در بسیاری از فروشگاه‌های لوازم ورزشی یافت می‌شود، استفاده کنید.
8- به بدن خود گوش دهید: بدن‌تان به شما می‌گوید چه زمانی می‌توانید خود را به چالش بکشید و کی وقت استراحت است. اگر دچار سردرد، سرگیجه یا ضعف شدید، به جای خنکی بروید. مایعات خنک فراوان بنوشید و استراحت کنید./مترجم: فرشته کیانی

کلیدواژه‌ها:

0
/
۱۴۰۴/۰۴/۲۴- ۱۳:۲۹
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه