امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

ارائه خدمات ۲۹ کاروان سلامت هلال‌احمر در مناطق کم‌برخوردار البرز

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر البرز از ارائه خدمات ۲۹ کاروان سلامت طی ۲ ماه گذشته در مناطق کم‌برخوردار این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ محمدباقر خلفی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان البرز با اعلام این خبر گفت: طی ٢ ماه گذشته، به بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ نفر خدمت درمانی و پزشکی رایگان ارائه شد.

وی افزود: در این کاروان‌های سلامت، پزشکان داوطلب در شاخه‌های عمومی، متخصص داخلی، جراح عمومی، دندانپزشک، بینایی سنجی، ارتوپدی ، مشاوره‌ در حوزه مامایی، کنترل دیابت و فشار خون و طب سنتی به بیماران خدمات ارائه کردند.

خلفی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۵۰ ایستگاه سلامت در مناطق مختلف استان البرز مستقر شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر البرز خاطرنشان کرد: همچنین طی این مدت ۳ هزار و ۱۱۸ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.

وی ادامه داد: یکی از خدمات سازمان داوطلبان هلال‌احمر، نذر‌خدمت است که در چهار محور زیست محیطی، درمانی، معیشتی و آموزشی در طول سال به مناطق کم‌برخوردار ارائه می‌شود.

خلفی اضافه کرد: فضاهای دوستدار کودک با مشارکت مربیان آموزش‌دیده در قالب تیم‌های سحر در کنار خدمات درمانی، آموزش‌هایی در حوزه فردی و اجتماعی به کودکان ارائه می‌دهد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر البرز یادآورشد: همزمان با اعزام کاروانهای هلال‌احمر به مناطق کم‌برخوردار، داروهای موردنیاز با این کاروان‌ها به محل‌های استقرار اردوهای امدادی ارسال شد.

0
/
۱۴۰۴/۰۳/۰۵- ۰۷:۵۳
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه