امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

1500 امدادگر هلال احمر آماده خدمت‌رسانی به زائران امام رضا(ع)

مدیر عامل هلال احمر خراسان رضوی گفت: 1500 امدادگر از 15 استان کشور شامل تهران، خراسان رضوی، جنوبی، شمالی، کرمان، فارس، همدان، زنجان، گلستان، یزد، اردبیل، سیستان و بلوچستان، سمنان، بوشهر و هرمزگان در طرح ملی همسفران خورشید 8 حضور دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ خراسان رضوی؛ محسن ذاکریان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی امروز پنجشنبه 16 شهریور ماه در افتتاح این طرح، عنوان کرد: یک وجه زندگی همه ایرانی‌ها و به‌خصوص ما خراسانی‌ها، نعمت همجواری و میزبانی از زائران امام رضا (ع) است و حداقل شکرانه نعمت مجاورت حضرت امام رضا (ع) این است که میزبان خوبی برای زائران امام رضا(ع) باشیم.

وی افزود: در جمعیت هلال احمر استان این موضوع را بر خودمان فرض می‌دانیم که در بهره‌مندی از این نعمت همجواری، با تمام توان در میزبانی و خدمت‌رسانی به زائران و تا جایی که کاری از دستمان برمی‌آید دریغ نکنیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی اظهار کرد: خدماتی که در طول سال نیز در جاده‌ها انجام می‌شود بخش عمده آن معطوف به زائران امام رضا(ع) است و در فرصت‌های ویژه‌ای مانند دهه پایانی صفر نیز که جمعیت چند میلیونی از دلدادگان ائمه اطهار حتی از خارج از کشور به مشهد سفر می‌کنند این فرصت مغتنم را از جهت تشکیلاتی نیز جدی می‌گیریم.

ذاکریان گفت: در دو سال اخیر فضای کشوری جمعیت هلال احمر نیز به همین شکل است و در دو سال گذشته شاهد بازشدن ظرفیت‌های جدید خدمت‌رسانی در هلال احمر بودیم که شاید سابقه مشابه آن را در سال‌های قبل نداشتیم.

مدیر عامل هلال احمر خراسان رضوی گفت: 1500 امدادگر از 15 استان کشور شامل تهران، خراسان رضوی، جنوبی، شمالی، کرمان، فارس، همدان، زنجان، گلستان، یزد، اردبیل، سیستان و بلوچستان، سمنان، بوشهر و هرمزگان در طرح ملی همسفران خورشید 8 حضور دارند.

وی تأکید کرد: طرح همسفران خورشید هر سال قوی‌تر و با قوت بیشتر شکل می‌گیرد و به نوعی مشابه طرح نوروزی شده و تداعی خدمات سفرهای نوروزی برای مردم است.  

ذاکریان گفت: در سال گذشته ما آمادگی اسکان اضطراری 100 هزار نفر را داشتیم هرچند که 30 تا 40 درصد این ظرفیت استفاده شد. سال جاری نیز با همان قوت و اگر لازم باشد بیشتر، آمادگی اسکان اضطراری زائران داریم.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که سال گذشته آغاز شد و گام جدیدی در خدمت‌رسانی به زائران بود موضوع ویلچررانی بود که یکی از بارهای روی زمین مانده بود که شاید متولی خاصی برای آن وجود نداشت، ولی جمعیت هلال احمر خود را وفادار و خادم مردم می‌داند و در این موضوع هم ورود پیدا کرد که هم یک فضای خوب تربیتی و فرهنگی برای جوانان جمعیت هلال احمر ایجاد می‌کند و هم نیازی از مردم و زائران رفع می‌شود.

ذاکریان گفت: در سه روز پایانی دهه آخر صفر که ما شاهد انسداد مسیرها هستیم، 800 تا 1000 ویلچر در این مسیرها فعال خواهد بود و 3200 نفر از جوانان هلال احمر برای زائران سالمند و کم‌توان در 4 محور به زائران خدمت‌رسانی خواهند کرد.

0
/
۱۴۰۲/۰۶/۱۶- ۲۳:۴۳
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه