امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

امداد‌رسانی هلال احمر تهران به هزار نفر در پوشش امدادی جاماندگان اربعین حسینی

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: در مراسم پوشش امدادی جاماندگان اربعین حسینی در پایتخت به بالغ بر یک هزار نفر از هموطنان خدمات امدادی ارائه شد‌.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان تهران؛ شاهین فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: امسال نیز همانند سال های گذشته، تیم های عملیاتی هلال احمر استان تهران در پایتخت و شهرستان‌های استان تهران در مسیرهای از پیش تعیین شده حضور پیدا کرده و به بالغ بر یک هزار نفر از هموطنان در پایتخت خدمات امدادی مختلفی همچون درمان سرپایی ارائه شد.

وی ادامه داد: بالغ بر ۳۰۰ نیروی عملیاتی شامل پزشکان، پرستاران، امدادگران و نجاتگران کادر و داوطلب در شهر تهران از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم(ع) و ۲۰۰ نیرو در مسیرهای مشخص شده در شهرستان‌های استان تهران، پوشش امدادی مراسم امسال را در سراسر استان تهران بر عهده داشتند و امدادرسانی لازم به هموطنان را ارائه کردند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران در پایان این خبر بیان کرد: ۴۳ خودروی عملیاتی از جمله خودروی فرماندهی، آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، خودروی عملیات نجات و موتورلانس در مسیر میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برای خدمت رسانی جمعیت هلال احمر به هموطنان به کار گرفته شد.

0
/
۱۴۰۲/۰۶/۱۶- ۱۷:۰۷
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه