logo

یکشنبه 29 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/08/03 - 23:12
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

وجود ۱۴ میلیون پرونده بازپیوند خانواده در صلیب سرخ روسیه

رییس صلیب سرخ روسیه گفت: بخش ویژه بازپیوند خانواده در صلیب سرخ روسیه از سال ۱۹۴۵ تشکیل شده است و بیش از ۱۴ میلیون پرونده بازپیوند در آن وجود دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛  آقایساچوک پاول رییس صلیب سرخ روسیه در دیدار با رئیس جمعیت هلال احمر در نشست سومین روز از بیست و چهارمین نشست مجمع عمومی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ گفت: جمعیت ملی ما یکی از قدیمی ترین جمعیت های ملی دنیا است و بیش از ۱۵۷ سال قدمت دارد.  در حوزه حمایت های اجتماعی دارای ۴۰ موسسه در کل کشور داریم و در سطح بالایی در این زمینه در حال فعالیت هستیم.


وی ادامه داد: در این موسسات اجتماعی افراد نیازمند مراجعه می‌کنند و ۵ مورد از این مراکز به صورت شبانه روزی در حال فعالیت و ارائه خدمت هستند‌.


آقایساچوک پاول با اشاره به اینکه هزار پرستار در جمعیت ملی کشور ما در حال فعالیت هستند به این نکته اشاره کرد که این پرستاران خدمات درمانی را به افراد نیازمند و معلول ارائه می دهند و حتی به منازل این افراد برای ارائه خدمت مراجعه می‌کنند.


رییس صلیب سرخ روسیه ادامه داد: در حوزه اجتماعی نیز   دارای ۱۰۰ مرکز هستیم و پرستاران ما آموزش های لازم را به فعالین در این مراکز ارائه می دهند. بالغ بر ۶ هزار پرستار در کشور ما از این آموزش ها بهره مند شده اند.


آقایساچوک پاول افزود: صلیب سرخ کشور ما ۱۵۰ مرکز آموزش کمک های اولیه دارد. در واقع شبکه ای از کسانی که آموزش می دهند و کسانی که آموزش می‌بینند ایجاد کرده ایم. در این مراکز آموزشی بالغ بر چند صد هزار نفر دانش آموزش و دانشجو از آموزش های ما بهره می‌برند.



وی افزود: برنامه‌هایی شامل مشاوره و حمایت های اجتماعی را برای مبتلایان به ایدز و هپاتیت داریم. بر اساس وظایف ذاتی صلیب سرخ در زمان بروز سوانح و بلایا نیز آماده امدادرسانی می‌شویم. در صورتی که وضعیت های اضطراری رخ دهد خدمات بشردوستانه را به مردم آسیب دیده ارائه می دهیم.


رییس صلیب سرخ روسیه افزود: با وزارت خانه بحران دولت فدراسیون روسیه در مناطق مختلف  ۸ تیم اضطراری داریم. در زمینه برپایی چادر و تیم های اضطراری فعال هستیم. در جنگ اوکراین و روسیه، به دلیل اشغال برخی مناطق توسط اوکراین برخی از آوارگان به خاک ما سرازیر شده اند و برای آنها اردوگاه‌های اسکان اضطراری را برپا کرده ایم.


آقایساچوک پاول در ادامه بیان کرد: در جمعیت ملی ما برای افراد آسیب پذیر برنامه‌های جامعی داریم و دارای یک تیم هزار و ۵۰۰ نفره برای حمایت های روانی هستیم. در زمینه بازپیوند اعضای خانواده از سال ۱۹۴۵ بعد از جنگ جهانی دوم فعال هستیم و آرشیو بازپیوند خانواده ما دارای پرونده ۱۴ میلیون  خانواده است.


رییس صلیب سرخ روسیه در این دیدار گفت: به میزان زیادی درباره توانمندی‌های هلال احمر ایران شنیده ایم. جمعیت هلال احمر ایران دارای تجهیزات، لجستیک، بالگردها و ناوگان قوی است و در زمان جنگ هم توانسته پاسخ گوی سوانح و بحران‌ها باشد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 163067
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب