نماینده مردم یزد در مجلس: عملکرد هلالاحمر در مبارزه با کرونا قابلتقدیر است
جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقداماتی که در حوزه مبارزه با کرونا در کشور صورت گرفته گفت: عملکرد هلالاحمر در مبارزه با کرونا قابلتقدیر است.
به گزارش پایگه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر به نقل از خبرگزاری شبستان از یزد، «محمد صالح جوکار» گفت: در بحث درمان و تأمین داروهای خاص، مردم در آخرین مرحله چشم امید به داروخانه هلالاحمر دارند.
وی افزود: باید سعی کنیم داروهای مورد نیاز جامعه بهویژه داروهای خاص در هلالاحمر موجود باشد و کسی که به این داروخانه مراجعه میکند امکان دریافت دارو را داشته باشد.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: نباید رنج مشکلات مالی و بیماری با رنج نبود دارو گره بخورد و برای مردم مشکل به وجود آید.
جوکار با اشاره به مدتزمانی که از شیوع کرونا در کشور میگذرد گفت: اقدام هلالاحمر در مبارزه با کرونا در کنار سایر کادر درمان قابلتقدیر بود و به بهترین نحو ممکن این اقدامات انجام شد.