logo

دوشنبه 30 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/01/08 - 16:54
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان در دیدار نوروزی با مدیران و کارکنان هلال‌احمر استان:

نقش تأثیرگذار جمعیت هلال‌احمر در خدمت‌رسانی به مردم قابل تحسین است

مدیرعامل و اعضای شورای مدیران جمعیت هلال‌احمر گیلان همزمان با آغاز سال جدید و ماه مبارک رمضان، با نماینده‌ ولی‌فقیه در گیلان دیدار کردند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر _گیلان؛ آیت الله فلاحتی نماینده مقام معظم رهبری در گیلان در دیدار با مدیرعامل، شورای مدیران و تعدادی از کارکنان هلال‌احمر استان ضمن تبریک سال نو و قبولی طاعات در ماه رمضان، گفت : جمعیت هلال‌احمر گیلان در خدمت‌رسانی به مردم استان خوش درخشید.


آیت الله فلاحتی در ادامه با اشاره به همت خانواده هلال‌احمر در طرح نوروزی، افزود: تلاش‌های جمعیت هلال‌احمر در طول سال بسیار مهم است و خدمات شایان مدیران، کارکنان، نجاتگران و جوانان این جمعیت با حضور بموقع همراه با تخصص و تجربه نقش مهمی در کاهش آسیب‌های حوادث غیرمترقبه که نمونه آن در کاهش تلفات انسانی در تابستان قابل توجه است.


امام جمعه رشت با بیان اینکه نقش آموزش در خود‌امدادی و کاهش آسیب‌ها بسیار تأثیرگذار است، تصریح کرد: باید آموزش در استان گیلان که یکی از استان‌های با حوادث متنوع است، توسعه یابد.



جذب یک درصد از جمعیت کل استان در هلال‌احمر



در این دیدار هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان نیز به افزایش زیرساخت‌های خدمت‌رسانی و جذب یک درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان در این سازمان اشاره کرد و گفت : در سال ۱۴۰۲، بیش از ۴۱۰ میلیارد ریال تجهیزات در حوزه امداد ونجات دریایی شامل: جت اسکی، قایق‌های دریایی و جیمی، با حمایت استاندار گیلان در اختیار این جمعیت قرار گرفت.


وی به سیاست‌های جمعیت هلال‌احمر در راستای توسعه و تقویت شبکه امداد و نجات اشاره کرد و افزود: مجوز ۶ پایگاه جدید امداد ونجات صادر شد و فرآیندهای اداری آن برای خدمت‌رسانی به مردم شریفمان در حال انجام است.


  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 151764
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب