logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/10/08 - 10:20
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نجات کوهنورد حادثه‌دیده از یخچال قله دماوند پس از سه روز

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان مازندران، از نجات کوهنورد حادثه‌دیده در قله دماوند، پس از سه روز، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ غلامعلی فخاری، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان مازندران، گفت: حوالی ساعت ۲۱:۳۰ چهارشنبه‌ ۵ دی‌ماه ۱۴۰۳، گزارشی مبنی بر سقوط از ارتفاع و گرفتارشدن یک کوهنورد در ضلع جنوبی قله دماوند، به EOC اعلام شد.


وی ادامه داد: بلافاصله پس از اعلام گزارش، تیم‌های عملیاتی تخصصی کوهستان پایگاه امدادونجات رینه، به همراه تیم پشتیبان به محل حادثه اعزام شدند؛ اما به دلیل شرایط جوی نامساعد ادامه روند عملیات به روز بعد موکول شد.


مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازنداران افزود: روز بعد با توجه به جهت کوهپیمایی عملیات جست‌وجو و نجات این کوهنورد، درخواست بالگرد شد؛ اما شرایط جوی اجازه عملیات را نداد و ادامه جست‌وجو به روز سوم کشیده شد.


فخاری گفت: نجاتگران حوالی ساعت ۰۶:۰۰ صبح جمعه ۷ دی‌ماه ۱۴۰۳، پس از طی مسیر صعب‌العبور به کوهنورد مصدوم رسیدند و پس از انجام اقدامات پیش‌بیمارستانی، مصدوم را از ارتفاع ۳/۸۰۰ متری به محل‌ امن منتقل کردند و تحویل عوامل اورژانس دادند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 166392
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب