در جلسه شورای سیاستگذاری حج در مکه مطرح شد:
عملکرد مناسب پزشکی و تدابیر سازمان حج و زیارت به کمک حجاج ایرانی آمد
رئیس جمعیت هلالاحمر در جلسه شورای سیاستگذاری حج، با اشاره به قدردانی حجاج کشورمان از خدمات درمانی ارائه شده ار سوی هلالاحمر تاکید کرد: موفقیت در برگزاری عملیات حج، مرهون تدابیر و حمایتهای نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ رئیس جمعیت هلالاحمر در حاشیه جلسه شورای سیاستگذاری حج که در هتل بلدالطیب مکه مکرمه و با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج، سرپرست حجاج ایرانی، رئیس سازمان حج و زیارت و دیگر مسئولان بعثه و سازمان حج و زیارت برگزار شد، با ارائه گزارشی از عملیات پزشکی حج، گفت: حدود ۶۰۰ زائر در موسم حج امسال جانباختند که بیشترین موارد فوتی مربوط به حجاج مصری بوده است.
وی با اشاره به اینکه در تمام ایام تشریق و در مراکز درمانی که حضور داشتیم، خدمات هلالاحمر مورد تقدیر حجاج ایرانی قرار میگرفت که با توجه به هماهنگیهایی که با هلالاحمر و مسئولان بهداشت عربستان داشتیم، کیفیت و کمیت خدمات درمانی هلالاحمر ایران در حج امسال، مناسب بود.
وی در ادامه تاکید کرد: با تدابیر عالمانه نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت، مدیریت بسیار خوبی انجام شد و مراسم برائت از مشرکین و روز عرفه با امکانات در نظر گرفته شده برای حجاج، بسیار منسجم و مطلوب برگزار و از هرگونه بحرانی پیشگیری شد.
کولیوند افزود: سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این عملیات با صبر و حوصله و پشتکار جهادی و به صورت میدانی، مسائل زائران را بدون فوت وقت برطرف میکرد به همین دلیل امسال با کمترین مشکل از نظر حمل و نقل، اسکان، رفاه و ... زائران مواجه بودیم و بر همین اساس به صورت مکتوب از خدمات و حمایتهای نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت قدردانی و برای تبیین این خدمات، رونوشت تقدیرنامهها را به دفتر مقام معظم رهبری و دولت نیز ارسال کردیم.
گفتنی است که در جلسه شورای سیاستگذاری حج، مسئولان بعثه و سازمان حج و زیارت کشورمان نیز از خدمات پزشکی و درمانی هلالاحمر در حج قدردانی کردند.