logo

یکشنبه 05 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
لیست اخبار صفحه :991
استقرار 1600 نجاتگر و ناجی غریق در 500 نقطه حادثه‌خیز ساحل مازندران

استقرار 1600 نجاتگر و ناجی غریق در 500 نقطه حادثه‌خیز ساحل مازندران

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مازندران گفت: امسال با تدابیر اتخاذ شده از سوی استانداری مازندران 500 نقطه حادثه‌خیز که در سال‌های گذشته بیشترین غریق در آنجا اتفاق افتاده است، شناسایی شده و 1600 نفر از امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق از امروز اول خرداد در این مناطق مستقر شدند تا مانع از تکرار هرگونه حادثه ناگوار شوند.

توزیع ۸۰۰ بسته معیشتی در مناطق محروم اردبیل

توزیع ۸۰۰ بسته معیشتی در مناطق محروم اردبیل

مدیرعامل هلال احمر استان اردبیل از توزیع ۸۰۰ بسته غذایی یک ماهه به ارزش هر بسته سه میلیون تومان و در مجموع ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در بین افراد و خانوارهای کمتر برخوردار این استان خبر داد.

«اصفهان» به‌روزترین استان در آموزش‌های امدادونجات

«اصفهان» به‌روزترین استان در آموزش‌های امدادونجات

تقویت حوزه امدادونجات در سایه توجه به آموزش‌های به‌روز و ارتقای سطح دانش و توان امدادگران جمعیت هلال‌احمر به‌ عنوان یکی از اصل‌های مهم و اساسی در دستور کار این جمعیت قرار دارد. پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، می‌گوید آموزش صرفا منحصر به آموزش‌های همگانی نیست، باید آموزش‌های تخصصی نیز مورد توجه باشد و به امدادگران و داوطلبان، آموزش‌های تخصصی پیش‌بیمارستانی و کمک‌های اولیه ارائه شود.

تنظیمات قالب