logo

چهارشنبه 01 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
لیست اخبار صفحه :796
ارسال محموله‌هاى بشردوستانه ایران به غزه در گرو مجوز وزارت امور خارجه مصر است
دبیرکل فدراسیون بین المللى صلیب سرخ؛

ارسال محموله‌هاى بشردوستانه ایران به غزه در گرو مجوز وزارت امور خارجه مصر است

دبیرکل فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر در نامه‌اى در پاسخ به نامه هلال احمر جمهورى اسلامى ایران، ضمن قدردانى از کمک ها و حمایت‌هاى هلال احمر جمهورى اسلامى ایران از مردم مظلوم غزه، از هماهنگی مستمر با رئیس جمعیت هلال احمر مصر به منظور لغو فرآیند اخذ روادید‌ و فراهم کردن امکانات تحویل کمک از سوی ایران خبر داد.

یک روز شاد با کودکان سندرم داون

یک روز شاد با کودکان سندرم داون

طرح یک روز شاد با کودکان سندرم داون به همت هلال احمر منطقه ۲۱ شهر تهران و معاونت جوانان هلال احمر استان تهران بمناسبت گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت برگزار شد.

ارائه خدمات بهداشتی و توانبخشی به مهاجرین آسیب‌پذیر

ارائه خدمات بهداشتی و توانبخشی به مهاجرین آسیب‌پذیر

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر در حاشیه بازدید از فعالیت‌های حمایت از بهبودیافتگان در گلشهر مشهد، از مشارکت هلال‌احمر در ارائه خدمات بهداشتی و توانبخشی به مهاجرین آسیب‌پذیر خبر داد.

اعزام ۹۵۰ کاروان سلامت به مناطق محروم
تشریح مهمترین سیاست سازمان داوطلبان در دو سال اخیر؛

اعزام ۹۵۰ کاروان سلامت به مناطق محروم

رئیس سازمان داوطلبان در آیین استانی نکوداشت خدمات داوطلبانه که صبح امروز به اهتمام جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برگزار شد، تمرکز اصلی سیاستگذاری این سازمان در دو سال اخیر را بر فراهم‌سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری جذب منابع انسانی داوطلب و جمع سپاری مشارکت های اجتماعی اعلام کرد.

تنظیمات قالب