آغاز طرح غربالگری و بیماریابی کرونا در مسیرهای خروجی مازندران
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از از افتتاح رسمی طرح غربالگری سلامت در مبادی خروجی استان با هدف شناسایی افراد مبتلا به ویروس کرونا خبر داد.
برگزاری جلسه هماهنگی طرح ملی خدمات بشردوستانه در استان یزد
معاون امور جوانان جمعیت هلالاحمر استان یزد گفت: جلسه هماهنگی و برنامه ریزی اجرای طرح ملی خدمات بشردوستانه نوروز 99 هلال احمر استان یزد برگزار شد.
تبسنجی و پایش سلامت 114 هزار نفر در مبادی ورودی آذربایجان شرقی
سرپرست هلال احمر استان آذربایجان شرقی گفت: تیمهای امدادی هلالاحمر آذربایجان شرقی در مدت 10 روز گذشته در مبادی ورودی استان، سلامت 114هزار نفر از مسافران ورودی به استان را پایش کردند.
آغاز پویش مردمی کمک برای مقابله با بیماری کرونا در استان اصفهان
سرپرست معاونت داوطلبان جمعیت هلالاحمر استان اصفهان از آغاز پویش مردمی کمک برای مقابله با بیماری کرونا در استان اصفهان خبر داد.
طرح «دستیار» در خراسان جنوبی اجرایی میشود
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از اجرای طرح «دست یار» به منظور جمع آوری اقلام بهداشتی ویژه نقاط حاشیه ای و آسیب خیز برای جلوگیری از شیوع کرونا خبر داد.
آغاز طرح ملی پایش و غربالگری بیماری کووید 19 در هلالاحمر سمنان
طرح پایش و غربالگری کووید19 در مبادی خروجی سمنان همزمان با 12 استان دیگر کشور در محور سمنان-فیروزکوه به شکل رسمی آغاز شد.
نجات مرد ۵۸ ساله در ارتفاعات مخمل کوه با تلاش امدادگران هلالاحمر لرستان
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر لرستان از نجات مرد 58 ساله از ارتفاعات مخمل کوه در این استان خبر داد.
غربالگری و تبسنجی مسافران به شکل منسجم در خروجی 13 استان/ هلالاحمر در غربالگری مسافران ورودی به تمام استانها مشارکت دارد
رئیس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری جمعیت هلال احمر در برنامه زنده تیتر امشب در شبکه بین المللی خبر، فعالیت های این جمعیت را برای مقابله با بیماری کرونا در مبادی استانها تشریح کرد.
اهداء و توزیع بیش از 2 هزار و 600 بسته موادغذایی درمناطق کم برخوردار بین مادران شیرده و بیبضاعت/ فیلم
رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از اهداء و توزیع 2 هزار و 650 بسته غذایی بین مادران بیبضاعت در مناطق کمبرخوردار استان تهران و مناطق سیلزده استان سیستان و بلوچستان در قالب "پویش برای مادران" خبر داد.
نیکوکاری به وقت کرونا
در واپسین روزهای سال 98 با باز شدن راه کرونا، نفس این سرزمین گرفته است اما خیرین و نیکوکاران داوطلب رسم دیرین دستگیری از مستمندان و دل رحمی به دیگران پیش از رسیدن بهار را فراموش نکرده اند و با تمام سختی های پیش آمده بر بازار اقلام بهداشتی، خبرهای امید بخش نشان می دهد که انسانیت هنوز نفسش بند نیامده . انسانیتی به رنگ فداکاری داوطلبانی که رایگان ماسک و ملزومات بهداشتی را در بیمارستان ها توزیع می کنند. چون معتقدند جان هر یک از کادر درمانی می تواند ناجی هزاران بیمار باشد.

.jpg)


.jpeg)


