صدور مجوزهای لازم از سوی عراق برای فعالیت کادر پزشکی ایران در بیمارستان نجف
معاون وزیر بهداشت عراق در دیدار با رئیس جمعیت هلالاحمر ایران گفت: وزارت بهداشت عراق مجوزهای لازم برای ورود و فعالیت کادر پزشکی ایران در کشور عراق و در بیمارستان امام علی (ع) نجف را صادر میکند.
در دیدار رئیس هلالاحمر کشور با معاون وزیر بهداشت عراق بررسی شد:
توسعه همکاریهای مشترک درمانی و تولید اقلام امدادی و توانبخشی میان ایران و عراق
در دیدار رئیس جمعیت هلالاحمر کشورمان با معاون وزارت بهداشت عراق، زمینه همکاریهای مشترک دو مجموعه بررسی شد. تجهیز بیمارستان امام علی(ع) و انتقال تجارب فنی توانبخشی، تولید دارو، اقلام و تجهیزات پزشکی ایران در عراق از محورهای مهم گفتوگوی طرفین بود.
برف، کولاک و آبگرفتگی در 24 استان کشور/ ۲۲۰۰ نفر امدادرسانی شدند
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر از امدادرسانی به حدود ۲۲۰۰ نفر در برف و کولاک و آبگرفتگی سه روز گذشته در کشور خبر داد.
در پی وقوع زلزله 5.1 ریشتری بشرویه؛
آخرین اقدامات امدادی در پی وقوع زلزله ۵.۱ ریشتری در خراسان جنوبی
مدیرعامل هلالاحمر خراسان جنوبی از وقوع زلزله 5.1 ریشتری در حوالی بشرویه خبر داد و گفت: هلال احمر خراسان جنوبی به حالت آماده باش درآمد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اعلام کرد:
داوطلب محور بودن، رویکرد هلال احمر در یلدای 1401/ توزیع 24 هزار بسته یلدانه در سراسر کشور
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از اجرای طرح «یلدانه» در بیش از هزار و 640 مرکز در سراسر کشور با رویکرد داوطلب محور بودن خبر داد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خبر داد؛
توزیع 2500 بسته معیشتی میان اتباع خارجی آسیبپذیر در خراسان جنوبی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از توزیع 2500 بسته معیشتی میان اتباع خارجی و مهاجرین آسیب پذیر افغانستانی در سطح استان خبر داد.
ثبت نام کادر درمانی برای اربعین 1402 آغاز شد+شروط اعزام
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از آغاز جذب کادر درمانی اربعین 1402 خبر داد.
وزیر آموزش و پرورش:
مشارکت اجتماعی و مهارت امداد باید در مدارس آموزش داده شود
وزیر آموزش و پرورش خواستار آموزش مشارکت های اجتماعی و کمک های امدادی در مدارس به منظور کاهش آسیب ها در حوادث شد.
نوری: مشارکت اجتماعی و مهارت امداد باید در مدارس آموزش داده شود
وزیر آموزش و پرورش خواستار آموزش مشارکت های اجتماعی و کمک های امدادی در مدارس به منظور کاهش آسیب ها در حوادث شد.
نوری: مشارکت اجتماعی و مهارت امداد باید در مدارس آموزش داده شود
وزیر آموزش و پرورش خواستار آموزش مشارکت های اجتماعی و کمک های امدادی در مدارس به منظور کاهش آسیب ها در حوادث شد.








