logo

جمعه 10 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/06/10 - 11:38
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس پلیس راهور: نقاط حادثه‌خیز چه زمانی اصلاح می‌شود؟

رئیس پلیس راهور کشور: اکنون در جاده‌های کشور ۳ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز داریم. چه زمانی باید این‌ها را اصلاح کرد؟ این کار نیاز به منابع مالی دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور در اولین سمپوزیوم ملی مدیریت و کاهش تلفات حوادث ترافیکی که صبح امروز به میزبانی جمعیت هلال احمر در تهران برگزار شد؛ گفت: اکنون  ۵ هزار و ٢٠٠ نقطه حادثه خیز داریم که ٣ هزار و ٢٠٠ نقطه آن در جاده های کشور است. چه زمانی باید این ها اصلاح شود؟ این ها نیاز به منابع دارد.
 
هادیانفر ادامه داد: شما در تصادف اخیر مینی‌بوس و تریلی در شوشتر وضعیت کمربندی این شهرستان را ببینید. حادثه‌خیز بودن محور ها را ببینید ١۶ نفر از جمله کودکان و زنان در این تصادف جان خود را از دست دادند. خب چه شد؟ موجی درست می شود که گروه ویژه بگذاریم و بررسی کنیم. البته بپذیرید که اقدامات خوبی در سال های گذشته در کشور رخ داده است اما هنوز در راه های کشور دچار مشکل جدی هستیم. 
 
وی با بیان اینکه تولید کنندگان خودرو برتر دنیا در چند مورد رقابت می کنند گفت: آن ها در زیبایی خودرو، کیفیت و آپشن های آن ها، ایمنی و ارزانی رقابت می کنند و حالا ببینید ما در این بین کجا هستیم.
 
رییس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه برخی از قوانین در کشور ما بازدارنده نیست، اما بعضی از تخلفات حادثه ساز بحثی جدی دارد گفت: باید برای برخی از تصادفات مجازات جایگزین اتفاق بیفتد و شرایطی باشد که راننده شش دانگ پشت فرمان باشد. در بخش هایی نیز باید قانون اصلاح شود. 
 
وی با اشاره به سفر های اربعین گفت:  آمادگی خوب هلال احمر در جاده‌ها و پایانه‌های مرزی غرب کشور و حضور امدادگران  را مشاهده کردیم.
 
او ادامه داد: پیش بینی می شود در روزهای قبل و بعد از اربعین امسال نزدیک به پنج میلیون زائر داشته باشیم.  تمهیدات جدی را پیش‌بینی کرده‌ایم. در مرز خسروی اصلاح نقاط حادثه خیز انجام شده و پارکینگ ها نیز آماده است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 104094
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب