logo

جمعه 10 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/04/31 - 20:47
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دو حاجی ایرانی بستری در بیمارستان مکه با تیم پزشکی درمانی به کشور منتقل شدند

رییس بیمارستان هلال احمر ایران در مکه مکرمه از انتقال دو حاجی ایرانی که عربستان بستری بودند، به همراه تیم درمانی به کشور خبر داد.

 
 
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر طاهر درودی با اعلام این خبر گفت: یک از دو تن، آقای ۴۹ ساله از اصفهان  بود که پس انجام  جراحی و درمان  مورد نیاز امروز با هواپیمایی که از ایران به همراه یک تیم درمانی و با حمایت کامل  آمده بود از جده  به کشور منتقل  شد.
وی درباره حاجی دیگر گفت: وی خانم ۶۰ ساله از خراسان رضوی بود که  در ایام حج دچار بیماری و جراحی شدند دیروز با همراهی یک تیم کامل درمانی به فرودگاه جده انتقال و در اختیار تیم درمانی که از ایران برای انتقال ایشان آمده بودند تحویل داده شد.
درودی افزود: هر دو بیمار صبح امروز با علائم حیاتی پایدار به کشور رسیده و برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل شدند.
  • گروه خبری : آموزش 1
  • کد خبر : 101638
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب