جستوجوی تیمهای عملیاتی برای پیدا کردن 2 مفقودی سیل سوادکوه
تیم های آنست و نجات جمعیت هلال احمر عملیات جست و جوی دو مفقودی سیل سوادکوه را بی وقفه ادامه می دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ غلامعلی فخاری، مدیرعامل هلالاحمر مازندران در رابطه با عملیات امدادرسانی به سیلزدگان سوادکوه گفت: براثر بارشهای شدید شاهد وقوع سیلاب در منطقه پل سفید سواد کوه بودیم.
وی افزود: از ابتدای وقوع سیل، عوامل عملیاتی هلالاحمر مازندران در منطقه حضور داشتند و عملیات امداد و نجات همچنان ادامه دارد. تا این لحظه، ۳۱ نفر به منطقه امن و ۷ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.
فخاری ادامه داد: نیروهای عملیاتی ۵۰ نفر را در پایگاههای امداد و نجات اسکان اضطراری دادند. متاسفانه دو نفر در این سیلاب مفقود شدند که تیمهای جست و جو و نجات عملیات خود را برای پیدا کردن این دو نفر آغاز کردند.
وی افزود: نیروهای عملیاتی ۱۱ مورد تخلیه آب منازل را انجام که به این ماموریت همچنان ادامه میدهند.