logo

دوشنبه 13 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/04/22 - 13:25
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تمرین عملیات امداد و نجات سیلاب در سد کرخه

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خوزستان از برگزاری دوره منطقه‌ای توان‌افزایی ویژه تیم‌های عملیاتی شعب شوش، شوشتر، دزفول و اندیمشک در دریاچه سد کرخه خبر داد .

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خوزستان؛ علی پهلوان معاون امداد و نجات این جمعیت گفت: این دوره از تمرین عملیات سیلاب با حضور۵۰ نفر از امدادگران به اجرا درآمد و مباحثی در خصوص نجات در سیلاب و آب‌های خروشان مطرح و مورد تمرین و بازآموزی قرار گرفت.
 
 
 
پهلوان افزود: تمرین سکان داری قایق های جیمینی و هدایت دستگاه های جت‌اسکی همراه از دیگر برنامه‌های این دوره بود .
 
او تاکید کرد: از آن‌جا که استان خوزستان دارای رودخانه‌های بسیاری است؛ اقتضا می‌کند نجاتگران جمعیت هلال احمر  برای ارتقای سطح دانش و مهارت‌های خود در عملیات‌های نجات آبی، تمرین‌های لازم را داشته‌باشند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 81234
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب