logo

یکشنبه 12 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/10/06 - 17:43
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تامین سلامت و ایجاد صلح و دوستی از اهداف جمعیت هلال احمر است

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در دیدار با آیت‌الله سعیدی گفت: اعتماد مردم سرمایه اصلی و اجتماعی هلال احمر است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، حجت الاسلام والمسلمین معزی نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در  این دیدار، گزارش مختصری از فعالیت‌های احمر در زمینه‌‌های امداد و نجات در حوادث مترقبه و غیرمترقبه و سوانح، ایام نوروز، مناسبت‌‌های مذهبی، مقابله با ویروس کرونا و دیگر فعالیت‌ها ارائه کرد و گفت: هلال احمر دستی میان توانمندان و ناتوانان است و به همین علت به حمایت علما و مراجع نیازمند است چرا که هلال احمر یک جمعیت مردمی است.
وی افزود: کاهش درد و رنج مردم، احترام و حفظ کرامت انسانی، تامین سلامت و ایجاد صلح و دوستی از اهداف جمعیت هلال احمر است.
 
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر ادامه داد: هلال احمر این افتخار را دارد که در تمام حوادثی که از سال 1302 تا به امروز رخ داده است همواره پرچمدار بوده و به آسیب‌دیدگان بدون هیچ منتی خدمتگزاری کرده است.
 
حجت الاسلام والمسلمین معزی تصریح کرد: فلسفه جمعیت هلال احمر مهربانی است و حقوق بشردوستانه باعث پیدایش این جمعیت شده و اعتبار خودش را با اعتماد مردم که سرمایه اصلی و اجتماعی هلال احمر است به دست آورده است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 89959
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب