logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/11/19 - 21:01
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بهره مندی بیش از ۱۵۰۰ نفر در مانور منطقه ای تیم های بهداشت و درمان اضطراری (BHCU)

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در مانور منطقه ای تیم های بهداشت و درمان اضطراری (BHCU) کرمان، سیستان و بلوچستان به میزبانی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان، محمدعلی کاوسی در بازدید از این مانور به ارائه خدمات رایگان بهداشتی هلال احمر در مناطق محروم خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: این مانور به مناسبت دهه فجر و با هدف ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جامعه هدف، به ویژه در مناطق کم برخوردار و تسهیل دسترسی به خدمات بهداشتی در مناطق روستایی برگزار شد.



وی ادامه داد: این مانور در شهرستان‌های سربیشه و نهبندان (شهر شوسف، روستای سلم آباد و روستای بندان) اجرا و تمامی خدمات به صورت رایگان ارائه شده است.



مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه یک هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات تیم های بهداشت و درمان بهره مند شده اند، گفت: تیم‌های بهداشتی اعزامی طیف گسترده‌ای از خدمات پزشکی و بهداشتی شامل ویزیت پزشک عمومی، خدمات پرستاری، ارائه خدمات دارویی رایگان، مراقبت‌های مادر و کودک، خدمات بهداشت روان، مشاوره تغذیه و بهداشت محیط را به اهالی این روستاها ارائه داده اند.



وی در پایان از همکاری و بازدید نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی و همچنین فرماندار شهرستان‌های سربیشه و نهبندان تقدیر و تشکر کرد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 168379
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب