انجام 191عملیات امدادی توسط هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری در3 ماهه اول سال
مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: در 3 ماهه اول سال جاری 191 مورد امدادرسانی توسط امدادگران جمعیت هلال احمر استان انجام شده که شامل امدادرسانی در حوادث جادهای، ساحلی و عملیات در کوهستان بوده است.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان ایرج کیانی بروجنی مدیرعامل با اعلام این خبر گفت: در سهماهه اول سال جاری 191 مورد امدادرسانی توسط امدادگران جمعیت هلالاحمر استان انجامشده که شامل امدادرسانی در حوادث جادهای، ساحلی و عملیات در کوهستان بوده است.
وی بخش مهم هلالاحمر را امداد و نجات دانست و افزود: در مقابله با حادثه سناریوی عملیات دیده و انجام میشود، در سهماهه اول سال جاری حدود 191 مورد امدادرسانی در بخشهای مختلف داشتیم که در مرکز عملیات کنترل ما ثبتشده است.
کیانی ادامه داد: این عملیات شامل 107 مورد حوادث جادهای بوده که هلالاحمر در این موارد حضور پیداکرده است، 7 مورد دریایی و ساحلی و تعداد 33 مورد عملیات در کوهستان توسط هلالاحمر استان انجامشده است و بقیه امدادرسانیها در حوادث شهری، رانش زمین، آتشسوزی، برف و کولاک بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر چهارمحال و بختیاری افزود: 669 نفر در این حوادث دچار حادثه شدند که امدادگران و نجات گران این جمعیت موفق به امدادرسانی بهموقع و دقیق به این عزیزان شدند و تعداد 22 نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند و همچنین تعداد 234 بسته غذایی بین حادثه دیدگان توزیع شد.
کیانی در ادامه گفت: 65 نفر از افراد آسیبدیده توسط امدادگران به مراکز درمانی انتقال داده شد و همچنین 4 نفر نیز بهصورت سرپایی درمان شدند.
696 نیروی عملیاتی در قالب 231 تیم وظیفه امدادرسانی در این حوادث را بر عهده داشتند.