مدیر تیمهای سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر:
انتقال 150 نفر از مصدومان حوادث 3 روز اخیر به مراکز درمانی
محمد کبادی، مدیر تیمهای عملیاتی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به امدادرسانی نجاتگران به ۵۵۷ مصدوم در حوادث و سوانح ۷۲ ساعت گذشته از انجام ۲۹۸ مأموریت امدادی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ محمدحسین کبادی، مدیر تیمهای عملیاتی سازمان امدادونجات بیان کرد: در ۷۲ ساعت گذشته ۲۹۸ مأموریت امدادی به ثبت رسید که نجاتگران هلال احمر، ۱۵۰ نفر از هم وطنانمان را در این ماموریت ها به مراکز درمانی منتقل کردند.
وی افزود: همچنین در این فاصله زمانی ۵۵۷ نفر از هموطنان در حوادث و سوانح دچار مصدومیت شدند که نجاتگران جمعیت هلال احمر انجام اقدامات پیش بیمارستانی را در دستور کار خود قرار دادند.
محمدحسین کبادی ضمن اشاره به خدمت رسانی ۴۴۳ تیم عملیاتی به هم وطنانمان افزود: امدادگران و نجاتگران در قالب تیم های عملیاتی در استان های مختلف اقدام به ارائه خدمات امدادی کردند.