logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/11/04 - 12:56
  • تعداد بازدید : 26
  • تعداد بازدیدکننده : 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای مانور زلزله فرضی به بزرگی 6.2 ریشتر در سیستان و بلوچستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از اجرای مانور ساعت صفر در این استان با سناریو وقوع زلزله ای به بزرگی 6.2 ریشتر در ساعت 15:20 اول بهمن ماه در شهرستان زاهدان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان؛ علیرضا میربهاء الدین گفت: مانور ساعت صفر با فرض وقوع زلزله 6.2 ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری زمین در شمال غربی شهرستان زاهدان با اعلام مدیریت بحران استان آغاز و اجرا شد.

میربهاءالدین افزود: به محض اعلام وقوع زلزله، فرضی، جلسه مدیریت بحران جمعیت هلال احمر با حضور معاونین، روسای ادارات، پرسنل و امدادگران به شکل دور میزی طبق استانداردهای ابلاغی در Eop جمعیت تشکیل شد. در این مانور تمام مراحل اطلاع رسانی و فراخوان از طریق مرکز کنترل عملیات Eoc استان به اعضای ستاد بحران جمعیت هلال احمر و نیروهای عملیاتی انجام و بلافاصله تیم های ارزیاب جهت بررسی میزان خسارت به منطقه حادثه اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: همچنین به منظور ارزیابی توان عملیاتی شعب، در این مانور به تمامی شعب در سراسر استان فراخوان داده شد و پس از آماده باش نیروها و استقرار در محل شعبه از طریق واتس آپ با روسای شعب ارتباط تصویری برقرار شد تا وضعیت شهرستان ها نیز ارزیابی شود که شهرستان های زهک، نیمروز، زابل، هامون، خاش، ایرانشهر به عنوان شعب معین انتخاب شدند تا در صورت نیاز به محل حادثه اعزام شوند.

وی افزود: در همین راستا منطقه ای  نیز طبق پیشنهاد فرمانداری شهر زاهدان جهت برپایی اردوگاه اسکان اضطراری مشخص و با  استقرار 20 چادر امدادی در مکانی امن، اردوگاه جهت حادثه دیدگان برپا شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: در این مانور 212 تیم عملیاتی در قالب  755 امدادگر و نجاتگر و 103 نفر پرسنل به همراه 16 دستگاه آمبولانس، 9 خودروی نجات، 24 دستگاه وانت کمکدار، 16 دستگاه خودروی سواری و پنج دستگاه موتور همکاری داشتند. 

میربهاء الدین هدف از اجرای مانور را توان سنجی نیروهای عملیاتی مشترک بین معاونین در برخورد با حوادث احتمالی شهری، ارزیابی تجهیزات دستگاه ها و نیروهای عملیاتی آنها در مقابله با حوادث احتمالی شهری، توانمندسازی نیروهای عملیاتی ستادی و شعب دانست.

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 70014
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب