logo

دوشنبه 13 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/06/20 - 10:49
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

5 روز در جست‌وجوی کوهنورد مفقودی در ارتفاعات دماوند

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان آمل، عملیات جست‌وجوی پیکر کوهنورد مفقودی در ارتفاعات دماوند را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران؛ جمشید نیک زاد گفت: 14 شهریورماه در پی دریافت گزارش مفقودی کوهنورد ۶۵ ساله مشهدی در قله دماوند، بلافاصله تیم امدادی جمعیت‌ هلال احمر شهرستان آمل مستقر در پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه به ضلع غربی دماوند اعزام شده و عملیات جست‌وجو تا قله را ادامه دادند.

رئیس شعبه جمعیت هلال احمر شهرستان آمل با اشاره به اینکه عملیات جست‌وجوی این کوهنورد همچنان ادامه داشت، افزود: ۱۸ شهریور و با توجه به مشاهدات کوهنوردان حاضر در منطقه که این فرد در ضلع شمالی رویت شده؛ مجددا یک تیم چهار  نفره به یال شمالی دماوند اعزام و تا ارتفاع ۳۹۰۰ متری صعود انجام شد که پس از رویت فرد مفقودی در ضلع غربی، بلافاصله تیم به پایگاه برگشت.

نیک زاد گفت: پس از جمع آوری اطلاعات مشخص شد فردی در ارتفاع ۵۱۰۰ متر ضلع غربی سقوط کرده که هیچگونه علائم حیاتی ندارد.  ۱۹ شهریور ماه، تیم امداد و نجات کوهستان مستقر در پایگاه امدادی رینه به ضلع غربی اعزام شد و پس از صعود به ارتفاع ۵۱۷۰ متری به همراه اهالی بومی منطقه، پیکر این کوهنورد را پیدا کرده و در ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه تحویل پاسگاه پلور دادند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 84098
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب