logo

یکشنبه 12 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/09/27 - 11:30
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

32 نفر از شهروندان گرفتار در حوادث جاده ای نجات داده شدند

محمدحسن قوسیان مقدم در خصوص حوادث و سوانح 72 ساعت گذشته در سطح کشور گفت: در سه روز گذشته به 533 نفر امدادرسانی و 32 نفر نیز در عملیات های رهاسازی نجات داده شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ محمدحسن قوسیان مقدم، دبیرکل جمعیت هلال احمر در خصوص حوادث 72 ساعت گذشته در سطح کشور و ماموریت های هلال احمر گفت:  236 مورد عملیات امداد ‌و ‌نجات طی ٧٢ ساعت گذشته در سطح کشور برگزار شد که طی این ماموریت ها به 533 نفر امدادرسانی شد.

وی افزود: در سه روز گذشته 155 نفر از حوادث و سوانح مختلف نجات داده شدند که 104 نفر از آن ها جهت درمان تخصصی به وسیله ناوگان زمینی و هوایی جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به این که نیروهای امدادی هلال احمر در سراسر کشور در آمادگی کامل به سر می برند، خاطرنشان کرد: همچنین طی 72 ساعت گذشته در نقاط مختلف کشور به 98 نفر خدمات درمانی سرپایی ارائه شده است.

قوسیان مقدم تصریح کرد: 32 مورد عملیات رهاسازی در سه روز گذشته در حوادث جاده ای صورت گرفته است که طی این عملیات ها 32 نفر نجات داده شده و تحت درمان قرار گرفته اند. امروز آمادگی لازم در جاده های کشور و مناطق صعب العبور وجود دارد و از شهروندان درخواست می کنیم از تردد در مناطقی که شرایط جوی مناسبی ندارند، پرهیز کرده و در حین سفر نیز تجهیزات ایمنی به همراه داشته باشند.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 89381
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب