logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1397/11/01 - 09:39
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تجهیز پایگاه‌های هلال‌احمر به 75 دستگاه خودروی نجات

معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر، از تجهیز پایگاه های هلال احمر به 75 دستگاه خودروی نجات و رهاسازی مصدومان حوادث جاده ای (تیپ دو) خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، بهرام غیبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، با اعلام این مطلب اظهار داشت: توزیع تجهیزات یادشده با نیازسنجی های انجام شده از سوی کارشناسان خبره سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در پایگاه های امداد و نجات جاده ای و بین شهری هلال احمر به خودروهای نجات تیپ دو انجام شده است.


وی ادامه داد: در این خودروهای نجات تیپ دو، تجهیزات کاملی از جمله ست شیشه بُر دستی به همراه سمبه شیشه شکن، ست ثبیت خودرو، محافظ ایربگ متوسط و کوچک، کیف امداد و کمک های اولیه، کپسول اطفای حریق، موتور پمپ، نردبان آلومینیومی، آتل وکیوم، کلار گردنی، برانکارد اسکوپ، جعبه ابزار فلزی، برانکارد تاشو، کلاه، دستکش و عینک ایمنی، کیسه حمل جسد، موتور برق، کابل شارژ باطری، مخروط احتیاط، نوار هشداردهنده و مثلث خطر به منظور انجام عملیات نجات فنی مصدومان حوادث جاده ای و ترافیکی وجود دارد.


معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر اضافه کرد: این خودروهای جدید نجات در نوع خود منحصر به فرد بوده و دارای ابزار برش و اتصال شامل ست‌های هیدرولیک و پنوماتیک نجات، ست‌های بادی و اره چند کاره برش بتن، آهن و کائوچو هستند.


غیبی تصریح کرد: همچنین دارا بودن چراغ روشنایی تلسکوپی متشکل از چهار پروژکتور، وینچ بکسل بند با توان کشش چهار هزار و ۵۰۰ کیلوگرم، چراغ گردان خطی پلیسی، بیسیم (وی.اچ.اف) و تجهیزات نجات در آوار و جاده، زنده یاب صوتی، تجهیزات اطفای حریق، موتور پمپ کف کش از دیگر امکانات نصب شده بر روی این خودروی نجات است.


وی اظهار داشت: همچنین به منظور ارتقا و تقویت سیستم فناوری اطلاعات در مراکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات (EOC) در سراسر کشور حدود چهار میلیارد تومان وسایل و تجهیزات مورد نیاز این مراکز از جمله رایانه، سرورهای نرم افزاری، مانیتورهای رایانه، گوشی تلفن، دستگاه های رادیویی، نرم افزارهای مدیریت اطلاعات سوانح، نرم افزار موبایل، نرم افزار اطلاعات مکانی سوانح و حوادث و نظایر آن خریداری شد که کارشناسان این مراکز به سهولت بتوانند تجمیع اطلاعات مورد نیاز تصمیم گیری ها در زمان بحران را از جمله اطلاعات پرسنلی، منابع، تجهیزات، اماکن امدادی و اطلاعات سایر دستگاه های همکار را برای مدیریت بهتر بحران و سانحه دریافت کنند.


غیبی توضیح داد: همچنین نصب دوربین های مدار بسته برای کنترل و حفاظت از انبارهای امدادی که در آنها به غیر از اقلام غذایی، بهداشتی، زیستی که برای تامین اسکان و تغذیه اضطراری آسیب دیدگان و تجهیزات امداد و نجات برای انجام سلسله عملیات امداد و نجات در آوار، کوهستان، جاده، سیلاب و دریا از جمله دستگاه های زنده یاب، موتور پمپ آب، الکتروپمپ سیلاب، سوندهای الکترونیکی، قایق های نجات آماده، دوربین دوچشمی، تجهیزات نجات سبک، نیمه سنگین و سنگین، بسته های هیدرولیک و پنوماتیک، موتورسیکلت و نظایر آن نیز برای استفاده کاربران و نیروهای امدادرسان نگهداری می شود با هزینه چهار میلیارد تومانی انجام شده است.


وی همچنین از ذخیره سازی اقلام 16 گانه امدادی جمعیت هلال احمر برای استفاده در شرایط اضطراری وقوع انواع حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی در انبارهای پشتیبانی عملیات امداد و نجات در سطح استان ها و شهرستان های کشور خبر داد و گفت: اقلام 16 گانه امدادی شامل اقلام زیستی مانند چادر امدادی، پتو و موکت، اقلام بهداشتی مانند پودر لباسشویی و صابون، مجموعه ظروف، وسایل گرمایشی، خوراک پزی و روشنایی برای تامین اسکان اضطراری و رفع نیازهای ضروری آسیب دیدگان از انواع حوادث طبیعی، غیر طبیعی و انسان ساخت است.


معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر همچنین از برگزاری نخستین المپیاد ورزشی کارکنان و اعضای هلال‌احمر در ۶ رشته تنیس روی میز، والیبال، دارت، شنا، فوتسال و فوتبال دستی به صورت ملی خبر داد و گفت: این مسابقات ورزشی با سه محور ایجاد نشاط سازمانی، انسجام سازمانی و ارتقای آمادگی کارمندان برگزار و در نهایت موجب افزایش سطح آمادگی اعضای جمعیت هلال احمر در حال برگزاری است که برنامه‌ ریزی این مسابقات به صورت منطقه‌ای بوده و تاکنون در منطقه شمال غرب برگزار و تا اواسط آذر در سه منطقه دیگر کشور نیز برگزار خواهد شد که مسابقات کشوری و مرحله پایانی این المپیاد نیز در تهران و در ایام دهه فجر برگزار می ‌شود.

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 48639
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب