logo

پنجشنبه 26 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1398/12/15 - 19:19
  • تعداد بازدید : 15
  • تعداد بازدیدکننده : 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به همت جمعیت هلال‌احمر شهرستان جوانرود انجام شد: تکریم از سالمندان نیازمند با اجرای طرح نیابت

به همت جمعیت هلال‌احمر شهرستان جوانرود انجام شد: تکریم از سالمندان نیازمند با اجرای طرح نیابت

رییس جمعیت هلال‌احمر شهرستان جوانرود گفت: 14 خانواده نیازمند با اجرای طرح نیابت از خدمات حمایتی هلال‌احمر این شهرستان بهره‌مند شدند.
به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر کرمانشاه، رحیم سبحانی‌تبار با اعلام این‌که داوطلبان جمعیت هلال‌احمر شهرستان جوانرود به یاری سالمندان این شهرستان شتافتند، اظهار کرد: داوطلبان با شناسایی سالمندان کم برخوردار شهرستان جوانرود و اجرای طرح نیابت، حمایت‌های لازم از آنها را انجام دادند.
وی تصریح کرد: سالمندان زیر پوشش طرح نیابت با خودسازی، تجربه زندگی گروهی و جمعی، عملی کردن تجارب و تخصص‌ها، آشنایی عملی با مشکلات سالمندان بدون فرزند و خدمت‌رسانی به آنان آشنا می‌شوند.
وی عنوان کرد: کمک به سالمندان در انجام کارهای روزمره، بیرون از خانه، پرستاری از سالمندان و رسیدگی به آنها از جمله فعالیت‌های دیگر داوطلبان در این طرح بوده است.
سبحانی تبار با تأکید بر این‌که این طرح در 2 روستای کم برخوردار (کولسه – چمن زار علیا) اجرا شد، افزود: در طرح نیابت 28 سالمند (14 خانواده) در 2 روستا تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد:  کمک به خانواده‌های بی‌فرزند و سالمند، ترویج خدمت‌رسانی با ارائه خدمات سازمانی به مردم و ایجاد انگیزه و حس اعتماد به نفس در بین اعضا و داوطلبان را از اهداف این طرح بود.
  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 15957
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب