برگزاری نخستین کارگاه پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس در دبیرستان سما قائمشهر
نخستین کارگاه پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس، در دبیرستان سما قائمشهر توسط دکتر عمادی، پزشک داوطلب هلال احمر برگزار و علت ابتلا به کرونا ویروس، تاریخچه و نحوه انتقال آن بررسی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر عمادی؛ عضو هیات علمی دانشگاه تهران و پزشک داوطلب هلال احمر با اشاره به راههای پیشگیری و علائم بیماری کرونا گفت: آموزش فردی و اجتماعی، یکی از مولفه های مهم کنترل بیماری است و نقش هر فرد به خصوص دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت در خانواده و اجتماع بسیار مهم و موثر است.
وی در این کارگاه با دعوت از دو نفر از دانشآموزان، نحوه انتقال مستقیم و غیر مستقیم ویروس در زمان گفت و گو و دیدار معمول روزانه را بررسی و نکات عملی در این خصوص را بیان کرد. در واقع او از دانش آموزان خواست تا در اقدام عملی، اطمینان از عدم انتقال ویروس را در زمان دیدار و گفت و گو به نمایش بگذارند.
این کارگاه با حضور دانش آموزان، معلمین و مدیران دبیرستان سما قائمشهر و همچنین داوطلبان جمعیت هلال احمر قائمشهر به مدت ۲ ساعت برگزار شد.