برنامه ریزی گسترده دولت برای جبران خسارتهای سیلاب در پلدختر
نماینده ولیفقیه در جمعیت هلالاحمر، از تلاش و برنامهریزی گسترده دولت برای جبران خسارتهای سیلاب در پلدختر خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین معزی ظهر امروز در بازدید از مناطق و روستاهای سیل زده پلدختر، ضمن تبریک میلاد امام سجاد (ع)، به تفسیر حدیثی از امام صادق (ع) پرداخت.
وی در همین زمینه گفت: امام صادق (ع) در این حدیث میفرمایند که «مبارک» به معنی سودمند است و از نگاه دین فردی مبارک است که برای مردم سودمند تر باشد و در این راستا وظیفه امدادگران، نیروهای جهادگر و مردمی در خدمت رسانی به مردم بسیار مبارک است و این افراد جایگاه و شأن ویژه ای در نزد خداوند دارند.
حجت الاسلام و المسلمین معزی، ضمن ابراز همدردی با حادثه دیدگان و تاکید بر فوریت در امدادرسانی و جبران خسارتها، افزود: روند اقدامات صورت گرفته مطلوب بوده است و دولت با همه توان در تلاش برای جبران خسارت مالی مردم شهرستان پلدختر است و برنامه ریزی های گستردهای به این منظور انجام شده است.