امدادرسانی به بیش از هزار حادثهدیده برف و کولاک ۲۴ ساعت گذشته در استان چهار محال و بختیاری
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان چهارمحال و بختیاری از امدادرسانی به هزار و 59 هموطن گرفتار در برف و کولاک در 13 عملیات از شب گذشته تاکنون در این استان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضوی گفت: 51 نیروی عملیاتی با استفاده از 11 دستگاه آمبولانس و خودرو کمک دار در قالب 17 تیم امدادی در محورهای برف گرفته استان به حادثه دیدگان امدادرسانی کردند.
وی گفت: 18 نفر از افراد حادثه دیده و گرفتار در برف و کولاک به مناطق امن هدایت و اسکان داده شدند، یک نفر از حادثه دیدگان نیز برای تکمیل روند درمانی به مراکز درمانی منتقل شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان چهارمحال و بختیاری افزود: از شب گذشته تاکنون بر اثر بارش برف، تیمهای عملیاتی در جادههای شهرکرد – فارسان، فارسان- چلگرد، چلگرد - بازفت، شهرکرد – بروجن، شهرکرد - سامان، بروجن – لردگان، لردگان – خوزستان و لردگان به یاسوج مستقر شدند و خدمات امدادی را به حادثه دیدگان ارائه کردند.
وی افزود: در محورهای متاثر از بارش شدید برف و کولاک تیمهای هلالاحمر در حال خدمات رسانی به خودروها و مسافران در راه مانده هستند و خدمت رسانی در استان همچنان ادامه دارد.