امروز جمعه  ۱۰ بهمن ۱۴۰۴

عملیات یکپارچه هلال احمر در ۱۴ استان/ امدادرسانی به بیش از ۲ هزار نفر در پی مخاطرات آب‌وهوایی

با فعال‌سازی مرکز عملیات اضطراری (EOC) سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از ساعت ۸ صبح ۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ تا ۹ صبح ۱۰ بهمن، عملیات امدادی و اسکان اضطراری در ۱۴ استان درگیر مخاطرات جاری با هشدار سطح نارنجی (شماره ۷۷) اجرا شد که در این مدت بالغ بر ۲ هزار نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شدند و ۴۹ تیم عملیاتی در منطقه حاضر شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ مجتبی خالدی ، سخنگوی جمعیت هلال احمر در تشریح اقدامات أمدادی در حوادث جوی اخیر گفت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی شماره ۷۷ از روز هشتم بهمن ماه، مرکز عملیات اضطراری (EOC) سازمان امداد و نجات به طور مستمر و ظرف مدت ۴۹ ساعت، عملیات گسترده‌ای را در ۱۴ استان کشور رهبری و هماهنگ کرد. بر این اساس، ۳۴ شعبه هلال احمر در استان‌های درگیر به حالت آماده باش کامل درآمدند.

 سخنگوی جمعیت هلال احمر ادامه داد: در طول این عملیات، اولویت ما تأمین ایمنی و ارائه سریع خدمات به هموطنان در مناطق تحت تأثیر مخاطرات آب‌وهوایی بود. خوشبختانه با بسیج ۴۹ تیم عملیاتی متشکل از ۱۶۲ نفر از امدادگران و نجاتگران، توانستیم خدمات حیاتی را به موقع ارائه دهیم.

خالدی به جزئیات خدمت‌رسانی إشاره کرد و گفت: در عملیات رهاسازی و امداد خودروها، تلاش بی‌وقفه همکارانمان، ۵۷۰ دستگاه خودرو که در برف گرفتار شده بودند، رهاسازی شدند که این عملیات به نجات و پوشش امدادی برای ۱,۶۲۰ نفر از سرنشینان آنها انجامید.

بر همین اساس در موضوع توزیع اقلام ضروری، بسته‌های غذایی، گرمایشی و وسایل اولیه زندگی میان ۳۹۹ نفر از آسیب‌دیدگان در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با تاکید بر اسکان اضطراری آسیب دیدگان ادامه داد:  ۹۴ نفر از هموطنان در استان‌های اردبیل، اصفهان، کردستان و همدان در مراکز اسکان اضطراری هلال احمر با تأمین سرپناه امن پذیرایی شدند.

در مبحث انتقال به مناطق امن، به گفته خالدی با توجه به توصیه‌های ایمنی و پیش‌بینی تشدید مخاطرات، ۱۵ نفر از ساکنین مناطق پرخطر در استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و یزد به مناطق امنتر منتقل شدند.

گفتنی است این  عملیات گسترده از ساعت ۸ صبح روز ۱۴۰۴/۱۱/۰۸ آغاز شد و تا ساعت ۹ صبح روز ۱۴۰۴/۱۱/۱۰ با نظارت مستقیم مرکز عملیات اضطراری (EOC) ادامه یافت. استان‌های تحت پوشش عبارت بودند از: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، همدان و یزد.

خالدی تاکید کرد: همکاران ما در هلال احمر با ایثار و تلاش شبانه‌روزی، در خط مقدم مقابله با این حادثه طبیعی حاضر بودند و آمادگی کامل دارند تا زمان عادی‌سازی کامل شرایط، از هیچ کوششی برای کمک به هموطنان عزیز دریغ نکنند.

0
/
۱۴۰۴/۱۱/۱۰- ۱۳:۱۵
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه