به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ مدیرعامل جمعیت هلالاحمر کرمان از برگزاری دوره تخصصی منطقهای پیشرفته نجات با طناب در این استان خبر داد.
رضا فلاح با اشاره به اینکه آموزش و تربیت نجاتگران مجرب و کارآزموده در زمینه مباحث امداد و نجات از ضرورت و اهمیت بسیاری برخوردار است، گفت: «در این راستا، دوره تخصصی منطقهای پیشرفته نجات با طناب در مرکز بینالمللی آموزشهای تخصصی امدادونجات جمعیت هلال احمر استان کرمان برگزار شد.»
وی افزود: «٢۴ نفر از نجاتگران استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، سیستان و بلوچستان، قزوین، تهران، البرز، قم، بوشهر و کرمان در این دوره پنج روزه حضور یافتند.»
فلاح خاطرنشان کرد: «آشنایی با تجهیزات نجات با طناب، اصول عملیات نجات روی طناب در فضاهای معلق، آشنایی با انواع گرهها، نجات و تخلیه از ساختمانهای بلند، نجات از چاه و فضاهای محدود، آشنایی با تیرولها و انواع بسکت و ... از جمله مباحث این دوره بودند.»