امروز چهارشنبه  ۲۸ آبان ۱۴۰۴

نشست منطقه‌ای ارزیابی «صلح آبی»

نشست بین‌المللی منطقه‌ای ارزیابی برنامه‌های «صلح آبی» با حضور نمایندگان هلال‌احمر ایران به میزبانی بنیاد کویکا در کشور اردن برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ دانیال طباطبایی، مدیرکل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر در نشست بین‌المللی منطقه‌ای ارزیابی برنامه‌های «صلح آبی» و پروژه‌های کاهش تنش آبی که با هدف بررسی اقدامات در حوزه مدیریت تنش‌های آبی برگزار شد، به تشریح اقدامات ایران در حوزه مدیریت تنش‌های آبی پرداخت.

وی در این نشست گفت: جمعیت هلال‌احمر در مناطق دارای تنش آبی، بر اساس نقش تسهیل‌گری و با همکاری نهادهای مسئول، مجموعه‌ای از فعالیت‌های اجتماعی و آموزشی را برای کاهش تعارضات مرتبط با منابع آب دنبال کرده است. این فعالیت‌ها شامل مشارکت در برنامه‌های آب‌رسانی، آموزش جامعه‌محور درباره صلح آبی و تلاش برای تقویت همزیستی و مدیریت مسالمت‌آمیز منابع محدود بوده است.

طباطبایی بیان کرد: در کنار اقدامات میدانی، آموزش‌های همگانی آنلاین در زمینه صرفه‌جویی در مصرف آب و مشارکت مردم در مدیریت تنش‌های آبی، به‌عنوان بخش مکمل در دستور کار قرار گرفته است. ظرفیت‌های دیپلماسی بشردوستانه جمعیت نیز در تعامل با نهادهای داخلی و منطقه‌ای برای پیشبرد اهداف برنامه مؤثر بوده است.

همچنین، نمایندگان کشورهای حاضر با طرح پرسش‌ها و پیشنهادهای تخصصی، بر اهمیت انتقال تجربه‌ها و همکاری‌های چندجانبه برای تقویت تاب‌آوری جوامع منطقه در مواجهه با کمبود منابع آبی تأکید کردند.

گفتنی است؛ حسین درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس، و کوشا گلکار از اداره گزارشات و ارتباطات بین‌المللی، همراه هیأت ایرانی اعزامی‌به این نشست حضور داشتند.

کلیدواژه‌ها:

0
/
۱۴۰۴/۰۸/۲۸- ۱۶:۱۱
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه