به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلالاحمر - سیستان و بلوچستان؛ سید محمدمهدی سجادی مدیرعامل جمعیت هلالاحمر سیستان و بلوچستان با اعلام این خبرگفت: به همت خیر داوطلب و در اقدامی خداپسندانه بانک امانات تجهیزات پزشکی جمعیت هلالاحمر شهرستان زابل به منظور بهره مندی بیماران نیازمند تجهیز شد.
وی افزود: خیر داوطلب هلالاحمر سیستان و بلوچستان، تعداد 10 عدد تشک مواج، 11 دستگاه ویلچر و 10 دستگاه تخت بیمار به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال خریداری و به بانک امانات جمعیت هلالاحمر شهرستان زابل اهدا کرد.
سجادی بیان کرد: جمعیت هلالاحمر به عنوان مجموعه ای مردم نهاد و عام المنفعه و با داشتن ظرفیت های بسیار خوب داوطلبی با برقراری پل ارتباطی میان توان توانمندان و نیاز نیازمندان؛ اقدام به ایجاد بانک امانات پزشکی برای استفاده بیماران نیازمند کرده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مردم و شهروندان نوع دوست جهت کمک به توسعه بانک امانات تجهیزات پزشکی هلالاحمر میتوانند از طریق اهدای لوازم مازاد در منزل یا خرید لوازم پزشکی و اهدای آن به جمعیت هلالاحمر، در ارائه خدمات شایسته به بیماران نیازمند سهیم باشند.