معاون حقوقی رئیسجمهور در حاشیه بازدید از بیمارستان امام علی (ع) نجف؛
بیمارستان امام علی (ع) خدمت رسانی به زائران را تسهیل کرد
معاون حقوقی رئیسجمهور در حاشیه بازدید از بیمارستان امام علی (ع) در نجف، گفت: بیمارستان امام علی (ع) خدمت رسانی به زائران را تسهیل کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ محمد دهقان، معاون حقوقی رئیسجمهور در حاشیه بازدید از بیمارستان امام علی (ع) در نجف، گفت: در این بیمارستان، اغلب رشتههای پزشکی و تخصصها حضور دارند، که به دلیل توجه و هماهنگی صورت گرفته بین کشور عراق و ایران است.
وی افزود: امکانات قابل قبول و مورد تاییدی در این بیمارستان وجود دارد، لازم است که پزشکان متخصص، برای خدماترسانی بهتر، به این بیمارستان اعزام شوند و این مسئله نیازمند توجه و هماهنگی بین دستگاهی است و خوشبختانه بیمارستان امام علی (ع) خدمت رسانی به زائران را تسهیل کرد.
دهقانی با اشاره به ارائه خدمات درمانی توسط داوطلبان هلالاحمر، در این بیمارستان، ادامه داد: هلالاحمر در این مدت زمان و مخصوصا در دو سال گذشته، خدمات ارزندهای ارائه داده و در خط مقدم و پیشانی کار، قرار داشته است که باید از فعالیتهای داوطلبان این جمعیت، تشکر کرد.
سه شنبه 14 شهریور 1402 - 15:01