امروز جمعه  ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

قدردانی دکتر عارف از اقدامات و خدمات جهادی هلال‌احمر در جنگ تحمیلی سوم

معاون اول رئیس‌جمهوری از اقدامات و خدمات جهادی جمعیت هلال‌احمر در جریان جنگ تحمیلی سوم قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ دکتر محمد رضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری، در پاسخ به گزارش اقدامات و خدمات هلال‌احمر در جنگ تحمیلی سوم، پیامی‌به شرح زیر نوشت:

«برادر جهادی، جناب آقای دکتر کولیوند؛
با سلام، با تقدیر و تشکر از جنابعالی و همه مدیران و دست‌اندرکاران، اعضا و نیروهای بانشاط و باانگیزه هلال‌احمر که یک‌بار دیگر شایستگی‌ها و اقدامات جهادگونه و ایثارگرانه خود را با حضور جدی و پررنگ در همه حوادث و میدان‌های مردمی، اقتصادی، فرهنگی و علمی آسیب‌دیده ناشی از جنایات خشن و غیر انسانی آمریکا و رژیم صهیونی نشان دادند؛ مطمئن هستم که با عنایت خداوندی و مشارکت ارزشمند همه نهادها و مردم عزیز کشورمان در جبران خسارات و ارتقای سطح کارآمدی و توانایی‌های هلال‌احمر، نقش پررنگ‌تر و موثری در همه «صحنه‌ها» که لازم باشد خواهید داشت.»

گفتنی است؛ در جنگ تحمیلی سوم هلال‌احمر جمعا ۶ هزار ماموریت انجام داد و امدادگران توانستند ۷۲۱۵ نفر را زنده از زیر آوار نجات دهند و به مراکز درمانی منتقل کنند. در این بازه زمانی، بیش از ۲۱۳ هزار تماس مشاوره‌ای پاسخ داده شد و مجموع مدت زمان ارائه خدمات به بیش از یک میلیون دقیقه، معادل ۱۷ هزار ساعت رسید؛ این حجم از خدمت، نشان‌دهنده حضور مستمر ۲۴۰۲ مشاور متعهد در سراسر کشور است.

0
/
۱۴۰۵/۰۲/۱۲- ۱۳:۰۸
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه