logo

سه شنبه 07 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/10/01 - 12:08
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس امداد و نجات هلال احمر:

2400 نقطه حادثه‌خیز کشور پایگاه امدادی ندارند

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت:‌ در حال حاضر 2 هزار و 400 نقطه حادثه خیز کشور پایگاه‌ امداد و نجات جمعیت هلال احمر ندارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر به نقل از مهر؛ مهدی ولی پور با اشاره به شناسایی سه هزار نقطه حادثه خیز در سطح کشور اظهار کرد: جمعیت هلال احمر باید در این مناطق پایگاه امدادی داشته باشد.


وی با اشاره به اینکه در 600 نقطه حادثه خیز تاکنون پایگاه امدادی ایجاد شده است اضافه کرد: در 2 هزار و 400 نقطه هنوز پایگاه‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر راه‌اندازی نشده است.


رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به نقش مهم راه‌اندازی پایگاه‌های امدادی برای حضور مؤثر در کنار مردم در زمان حادثه تاکید کرد: در برنامه هفتم توسعه برای ایجاد و راه‌اندازی این پایگاه‌ها برنامه‌ریزی شده است.


وی از تجهیز سازمان امداد و نجات هلال احمر به پهپاد خبر داد و بیان کرد: در سه استان پهپادهای جست‌وجو فعال شده و تلاش می‌شود که در بخش امداد و نجات از پهپاد استفاده شود.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 118933
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب