امدادرسانی به 17 حادثه دیده توسط امدادگران و نجاتگران استان قم
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم گفت: در طرح ملی امداد و نجات نوروزی، 17 حادثه دیده از خدمات امدادی امدادگران و نجاتگران استان بهره مند شدند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، محمدرضا بهرامی با اعلام این خبر گفت: از ابتدای اجرای طرح نوروزی تا 6 فروردین 1400، 10 مورد حادثه از قبیل 7 مورد جاده ای، یک مورد خدمات حضوری، یک مورد صنعتی و کارگاهی و یک مورد کوهستان به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلال احمر گزارش شده است.
وی افزود: 17 حادثه دیده که شامل 13 نفر در حوادث جاده ای، یک نفر حضوری، یک نفر در صنعتی و کارگاهی و صنعتی و دو نفر در کوهستان می باشد از خدمات امداد و نجات هلال احمر بهره مند شده اند.
بهرامی ادامه داد: در این حوادث 30 نیروی عملیاتی حضور داشتند و 3 مورد عملیات رهاسازی انجام شده است.
وی بیان کرد: در طرح نوروزی 1400، 9 پایگاه امداد جاده ای و 22 خودرو در سراسر استان به صورت آماده باش آماده خدمت رسانی به مردم می باشند.
بهرامی افزود: 60 نفر روز از امدادگران در این طرح به کار گرفته شده اند.
وی خاطر نشان کرد: در اجرای طرح های نوروزی از به روزترین تجهیزات خودرویی، امدادی و ارتباطی جهت ارائه خدمات بهتر به مردم استفاده شده است.
گفتنی است: طرح ملی امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر استان قم همزمان با سراسر کشور از 25 اسفند 99 آغاز و تا 15 فروردین 1400 ادامه خواهد داشت.