logo

یکشنبه 19 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/01/05 - 13:41
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پایش سلامت ۱۷۴ هزار و ۴۴۸ نفر در سمنان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: ۱۷۴ هزار و ۴۴۸ نفر طی ۲۳ روز گذشته در محورهای مواصلاتی این استان توسط امدادگران این جمعیت پایش و تب‌سنجی شدند که ۲۲۵ نفر مشکوک به ابتلا به این ویروس بودند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان سمنان، مظفر محمدخانی افزود: از دهم اسفند ۹۸ تا چهارم فروردین امسال، ۲۲۵ نفر از افرادِ تب‌سنجی شده در مبادی ورودی‌ و خروجی استان سمنان مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا بودند که به مراکز بهداشتی ارجاع شدند.

وی گفت: داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان در قالب ۳۳ تیم غربالگری و تب سنجی مشغول به خدمت رسانی به منظور پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان بیان کرد: در این مدت، ۴۸ هزار و ۹۱۳ بروشور به مسافران در مبادی ورودی شهرهای استان سمنان ارائه شد.

محمدخانی گفت: خدمات داوطلبان این جمعیت شامل تب سنجی و توزیع بروشور آموزش پیشگیری از ویروس کرونا و آگاه‌سازی مردم برای مقابله با این بیماری است.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 54699
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب