واژگونی اتوبوس در جاده دامغان به شاهرود؛همه سرنشینان مصدوم شدند
مظفر محمدخانی، مدیرعامل هلال احمر سمنان گفت: ساعت ۲۲:۰۶ شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰، یک دستگاه اتوبوس در جاده دامغان به شاهرود و حوالی روستای مهماندوست با ۳۴ سرنشین واژگون شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان سمنان؛ مظفر محمدخانی، مدیرعامل این جمعیت گفت: نیروهای امدادی هلال احمر مستقر در منطقه به محل حادثه اعزام شدند؛ در این حادثه همه سرنشینان دچار مصدومیت شدند امدادگران هلال احمر تعدادی از مصدومان را رهاسازی کردند و با همکاری اورژانس به مراکز درمانی منتقل کردند.
وی افزود: با اعلام وقوع حادثه در ساعت 22:06 دقیقه به مرکز کنترل و هماهنگی هلال احمر استان، یک دستگاه خودروی ست نجات به همراه 3 نفر از نجاتگران از پایگاه امداد و نجات نعیم آباد دامغان به محل حادثه اعزام شدند.
محمدخانی تشریح کرد: 3 نفر از مصدومان در اثر شدت حادثه گیر افتاده بودند که عملیات رهاسازی توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر انجام شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان در پایان گفت: مصدومان این حادثه به بیمارستانهای دامغان و شاهرود منتقل شدهاند و عملیات امدادرسانی این حادثه در ساعت 1:45 دقیقه بامداد روز یکشنبه به پایان رسید.