نجات فرد کم بینای سقوط کرده از پشت بام در کهگیلویه و بویراحمد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد از نجات فرد کم بینای سقوط کرده از پشت بام در روستای نده استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر- کهگیلویه وبویراحمد؛ کاظم فلاحی دوست مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمدگفت: ساعت ۱۶:۰۰ سه شنبه «۲۳ مرداد ۱۴۰۳»؛ گزارشی مبنی بر سقوط یک فرد کم بینای ۳۷ ساله از پشت بام منزل مسکونی ، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.
وی افزود:بلافاصله تیم امداد و نجات جاده ای شهید ازراش دنا به همراه یک نفر از عوامل اورژانس به محل اعزام شدند ونجاتگران هلال احمر پس از ۳ ساعت گذر از مناطق صعب العبور به مصدوم دسترسی پیدا کرده و پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی مصدوم را که از ناحیه ستون فقرات دچار آسیب دیدگی شدید شده برای ادامه روند درمان انتقال داده و پس از طی مسیر طولانی وصعب العبور تحویل عوامل اورژانس دادند.
فلاحی دوست ادامه داد: این عملیات پس از ۶ ساعت تلاش نجاتگران جمعیت هلالاحمر به پایان رسید.