logo

یکشنبه 12 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/11/04 - 17:52
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نجات بیمار بدحال از برف و کولاک استان آذربایجان غربی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی از امدادرسانی تیم های امداد و نجات کوهستان شعبه تکاب به فرد بدحال در برف و کولاک شهرستان تکاب خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ امیر جعفرزاده، مدیرعامل هلال احمر آذربایجان غربی گفت: طی ساعات گذشته بر اثر بارش برف شدید بیشتر مسیرهای مواصلاتی استان آذربایجان غربی  به ویژه جاده‌های روستایی مسدود و یا با کندی تردد مواجه شدند. جمعیت هلال احمر شهرستان تکاب با هدف امدادرسانی به بیمار بدحال در روستای تندرلو که در فاصله 31 کیلومتری محور تکاب به سقز قرار داشت، بعد از هماهنگی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان، دو تیم کوهستان از شعبه مرکزی به محل روستا اعزام شدند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی در تشریح این خبر افزود: یکی از موارد چشم گیر این حادثه، پیمایش بیش از 16 کیلومتر بصورت رفت و برگشت جهت دسترسی به بیمار بد حال و انتقال آن به مرکز درمانی بود که با توجه به توان بالای نجاتگران آن شهرستان و تجربیات کاری خود، توانستند بیمار بد ال را توسط تجهیزات تخصصی بصورت پیاده حمل و در نقطه امن توسط خودروی آمبولانس جمعیت هلال احمر به مرکز درمانی انتقال دهند.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 91482
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب