logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/06/31 - 08:48
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مجوز واردات ۹۰۰ دستگاه خودرو عملیاتی مورد نیاز هلال‌احمر صادر شد

در جلسه دیروز هیات دولت مجوز ورود و ترخیص ۹۰۰ دستگاه خودرو عملیاتی مورد نیاز هلال‌احمر با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط تا پایان سال ۱۴۰۱، صادر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ در جلسه عصر دیروز هیات دولت، مجوز ورود و ترخیص ۳۰۰ دستگاه تویوتا هایلوکس دو دیفرانسیل بنزینی ۲۷۰۰ سی سی و بالاتر، ۳۰۰ دستگاه آمبولانس تویوتا لندکروز هاردتاپ دو دیفرانسیل بنزینی ۴۰۰۰ سی سی و بالاتر و ۳۰۰ دستگاه خودرو امداد و نجات تویوتا لندکروز هاردتاپ دودیفرانسیل بنزینی ۴۰۰۰ سی سی و بالاتر به صورت شاسی کاملCBU  با سال ساخت (۲۰۲۰) و استاندارد آلایندگی یورو ۵ و بالاتر توسط جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بدون رعایت ضوابط فنی واردات خودرو و منوط به تجهیز در داخل کشور با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط تا پایان سال ۱۴۰۱، صادر شد.

هیات وزیران این تصمیم را با توجه به لزوم حفظ توان آمادگی و پاسخ به حوادث و سوانح احتمالی آتی و نیز تأمین نیازهای خودروهای عملیاتی و لجستیکی ضروری، به عنوان یکی از ابزارهای اصلی حضور به موقع و حمل و انتقال اقلام امدادی و تجهیزات و نیروهای عملیاتی، اتخاذ کرد.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 62506
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب