در بازدید دبیر کل جمعیت از سازمان جوانان هلالاحمر تاکید شد؛
لزوم اتخاذ رویکرد نوآورانه در ارتباط با جوانان
دبیرکل جمعیت هلال احمر صبح امروز در بازدید از سازمان جوانان این جمعیت، بر لزوم اتخاذ رویکرد نوآورانه در ارتباط با جوانان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ میثم افشار دبیرکل جمعیت هلالاحمر صبح امروز ضمن شرکت در جلسه شورای معاونین سازمان جوانان این جمعیت، از بخشهای مختلف سازمان بازدید و با کارکنان آن دیدار و گفتوگو کرد.
افشار با ابراز خرسندی از خدمات سازمان جوانان بر ارتقای سرمایههای اجتماعی در میان قشر مخاطب تاکید کرد.
وی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به نسل جوان و نیازهای این بخش از جامعه و لزوم اتخاذ رویکرد نوآورانه و ارتباط مستمر با جوانان، خاطرنشان کرد: برنامه ریزی منسجم و موثر برای اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان از موضوعات پراهمیت در حوزه وظایف و فعالیت.های سازمان جوانان هلالاحمر خواهد بود.