logo

دوشنبه 30 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 22:41
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قدردانی رئیس هلال‌احمر از حضور پرشور اعضای این جمعیت در انتخابات ریاست جمهوری/ ساختن فردایی بهتر با تداوم مشارکت مسئولانه در مرحله دوم انتخابات

رئیس جمعیت هلال‌احمر در پیامی ضمن قدردانی از حضور و مشارکت پرشور جوانان، امدادگران، داوطلبان و کارکنان‌ این جمعیت در انتخابات ریاست جمهوری، بر تداوم این مشارکت مسئولانه در مرحله دوم انتخابات با هدف ساختن فردایی بهتر برای کشورمان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ متن دکتر پیرحسین کولیوند به شرح زیر است:


 بسمه تعالی


امدادگران، جوانان، داوطلبان، نجاتگران و همکاران گرامی جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران
 
با عرض سلام و خداقوت؛
حضور در انتخابات ریاست جمهوری، نماد اعتقاد و ایمان به آرمان‌های انسانی و اسلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تاییدی دیگر بر جمهوریت بی‌مثالِ نظامی است که بالندگی و اقتدارش مرهون ایثار و فداکاری‌های مردم و جوانان غیور این مرز و بوم است. خانواده بزرگ جمعیت هلال‌احمر همواره در دل بحران‌ها و عرصه‌های داخلی و بین‌المللی خوش درخشیده‌اند و این بار نیز همپای سایر هم‌میهنان غیور برعهد خویش برای سرافرازی ایران پرشورتر از گذشته و با لباس‌های سرخ و سفید در پای صندوق‌های رأی حاضر شدند.


لذا اینجانب ضمن تشکر از حضور امدادگران، جوانان، داوطلبان، نجاتگران و مدیران و کارکنان شریف جمعیت هلال‌احمر در مرحله اول انتخابات، از شما دعوت می‌نمایم ضمن لبیک به فراخوان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با حضوری پررنگ تر از همیشه در مرحله دوم انتخابات حاضر شده و برگ زرین دیگری را به کارنامه افتخارات این جمعیت افزوده و با انتخاب خود فردایی بهتر را برای کشور رقم زنید.
 
                                                                                                      دکتر پیرحسین کولیوند
رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 157646
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب