logo

یکشنبه 29 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
لیست اخبار صفحه :563
کمک ۱۰ میلیارد ریالی به هلال احمر برای تجهیز مراکز توانبخشی

کمک ۱۰ میلیارد ریالی به هلال احمر برای تجهیز مراکز توانبخشی

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اعلام کرد: شرکت «نخ نفیس قزوین» در اقدامی خیرخواهانه و با هدف تجهیز مراکز توانبخشی به امکانات مورد نیاز و ارتقای سطح خدمات توانبخشی به افراد نیازمند، مبلغ ۱۰ میلیارد ریال کمک نقدی به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اهدا کرد.

افزایش توان امدادى هلال‌احمر/ ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای در کرمان افتتاح شد

افزایش توان امدادى هلال‌احمر/ ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای در کرمان افتتاح شد

صبح امروز 6 پایگاه امداد و نجات جاده‌اى و شعبه جازموریان هلال‌احمر در استان کرمان با حضور رئیس جمعیت هلال‌احمر، افتتاح شد تا توان امدادی هلال‌احمر برای خدمت به مردم در یکی از گسترده‌ترین استان‌های‌ کشور، بیش از پیش تقویت شود.

توسعه کمی و کیفی خدمات به توان‌خواهان در سه سال اخیر

توسعه کمی و کیفی خدمات به توان‌خواهان در سه سال اخیر

دو سه سالی است که نحوه خدمتگزاری معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر بیش از گذشته برجسته و نوسازی شده است. تدوین برنامه‌های‌ مدون، راه‌اندازی تیم‌های بهداشت اضطراری، راه‌اندازی مرکز و کلینیک‌های پیشرفته در این معاونت، بازسازی و نوسازی مرکز فیزیوتراپی، راه‌اندازی مراکز توانبخشی جدید در استان‌ها برای ارائه خدمات بیشتر، حضور و بکارگیری پزشکان متخصص و ده‌ها اقدام دیگر برای تقویت خدمت‌رسانی به توانخواهان از دستاوردهایی است که طی این مدت به وضوح قابل لمس بوده است. با رویکردها و پیگیری‌های دکتر کولیوند، اتفاقات بسیار مثبت و خوب در معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر همچنان ادامه دارد. اتفاقات مثبت و موثری که بدون شک با تلاش‌های مجموعه مدیریتی این معاونت روی خواهد داد.

خدمات داوطلبانه هلال احمر فرامرزی است
نماینده حوزه انتخابیه سراوان:

خدمات داوطلبانه هلال احمر فرامرزی است

نماینده حوزه انتخابیه سراوان هلال‌احمر را یک نهاد محبوب در بین مردم دانست که به‌صورت داوطلبانه خدمت‌رسانی می‌کند.

تنظیمات قالب