«ایران مسئول»، طرح جدید هلال احمر برای مبارزه با دلتا کرونا
سرعت انتقال ویروس دلتا، پنجمین موج شیوع کرونا در کشور را به خطرناکترین پیک تبدیل کرده است؛ خستگی کادر درمان، خستگی مردم از شرایط پیشآمده بهدلیل کرونا و تنگناهای معیشتی، عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، کند بودن روند واکسیناسیون و دلایل متعدد دیگر عبور از موج پنجم را دشوارتر هم کرده است. در یکسالونیم گذشته، همزمان با شیوع گسترده کرونا در کشور هلالاحمر فعالیتهای مختلفی را در گوشهوکنار کشور انجام داده تا سهمی در کنترل و کاهش کرونا در کشور داشته باشد. با حرکت صعودی نمودار کرونا و بحرانی شدن وضعیت همه استانهای کشور در این زمینه، هلالاحمر طرح «ایران مسئول» را به ستاد ملی کرونا پیشنهاد داده است تا تجربههای یکسالونیم گذشته در کرونا را برای عبور از این بحران به کار بگیرد.
امداد و انتقال مصدومان در حادثه برخورد دو خودروی تویوتا در محور بانه به مریوان
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کردستان از برخورد یک دستگاه خودرو استیشن با وانت تویوتا در محور بانه_مریوان، جاده کریم آباد خبر داد.
میزان واکسنهای وارداتی هلالاحمر از ۱۲ میلیون دُز فراتر رفت
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: یازدهمین محموله واکسن کرونا، تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر امروز پنجشنبه در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.
استاندار ایلام: نقش هلالاحمر در سیل و اربعین بینظیر بود
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و مشاور معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر با ورود به استان ایلام به همراه مدیرعامل جمعیت استان با استاندار ایلام دیدار و گفتوگو کردند.
افتتاح مرکز جامع توانبخشی هلالاحمر ایلام
مرکز جامع توانبخشی جمعیت هلالاحمر استان ایلام امروز با حضور معاون بهداشت، درمان و توانبخشی، مدیرکل ارزیابی و پاسخگویی به شکایات، مشاور معاونت بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر و مسئولان استانی افتتاح شد.
امداد رسانی به پیرمرد دوچرخه سوار تبریزی
۲ نجاتگر تبریزی به پیرمرد ۷۰ ساله دوچرخه سوار که در خیابان حافظ تبریز به زمین خورده و زخمی شده بود امدادرسانی کردند.
تداوم فعالیت مرکز واکسیناسیون تجمیعی جمعیت هلال احمر در بوشهر
مرکز تجمیعی واکسیناسیون عمومی کرونا با همت جمعیت هلال احمر همچنان در ورزشگاه هلال، واقع در مرکز شهر بوشهر با 3 ایستگاه مجهز مشغول خدمترسانی است.
تجلیل رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی از خدمات هلال احمر
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در دیدار با مدیرعامل جمعیت هلال احمر این استان گفت: مهمترین سرمایه جمعیت هلال احمر بدنه اجتماعی آن و مهمترین اولویت، حفظ سرمایه اجتماعیِ اعتماد مردم است.
برگزاری کمیته ارتقاء درجه نجاتگران هلالاحمر یزد
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: درجه 110 نجاتگر هلال احمر استان در کمیته ارتقاء درجه نجاتگران با هدف جذب، سازماندهی و حفظ آنها با حضور بازرسین سازمان امداد نجات ارتقا یافت.
_crop.jpg)







