logo

پنجشنبه 26 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1405/01/08 - 13:19
  • تعداد بازدید : 11
  • تعداد بازدیدکننده : 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر:

شنیدن رشادت و ایثار نیروهای هلال‌احمر برای من حس غرور دارد

اتابک نادری، بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر با حضور در ستاد شرایط اضطراری جمعیت هلال‌احمر گفت: شنیدن رشادت و ایثار نیروهای هلال‌احمر برای من حس غرور دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ اتابک نادری، بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر گفت: شاهد حضور و جانفشانی جوانان دهه ٧٠ و ٨٠ با لباس هلال‌احمر هستیم. تا این حد پای مردم بودن با این رشادت‌ها، نشان عینی انسانی‌دوستی است.


وی افزود: در دومین روز جنگ رمضان، یادداشتی را منتشر کردم با این عنوان که «ایرانم زخمت را باید فریاد زد». امروز شنیدن رشادت و ایثار نیروهای هلال‌احمر برای من حس غرور داشت.


نادری بیان کرد: هر روایت از ایثار شما، یک پرده نمایش تئاتر، یک فیلم بلند سنمایی و یک تابلوی فاخر نقاشی است. ایثاری که دوستان امدادگر انجام دادند تا مظلومیت مردم ایران، باید بدون کاستی روایت شود و این زخم‌ها را فریاد زد. هر کدام از ما باید راویان قصه‌‌ها باشیم که مبادا از یاد برود.


بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر خاطرنشان کرد: شما مدافعان کشور هستید. دستان شما را از راه دور می‌بوسم و با افتخار در کنار شما هستیم.


وی در پایان گفت: ٧ فروردین روز هنرهای نمایشی است. تمامی هنرمندان در این روز به صورت داوطلبانه در پایگاه‌های اهدای خون حاضر شدند و خون اهدا کردند. به این همراهی با مردم هم بسیار افتخار می‌کنیم.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 189876
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب