logo

دوشنبه 30 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/12/07 - 16:27
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر :

راه‌اندازی نخستین مدرسه انسان‌دوستی در متاورس (نمادرس) هلال‌احمر در هرمزگان

اولین مدرسه انسان‌دوستی در متاورس (نمادرس) هلال‌احمر هرمزگان با حضور رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، مدیرعامل و نماینده ولی‌فقیه در جمعیت استان، مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرکل امور اجتماعی استانداری هرمزگان، در بندرعباس افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر_هرمزگان؛ حجت‌الاسلام حسینی المدنی، رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر در این مراسم گفت: راه‌اندازی مدرسه انسان دوست(نمادرس) با استفاده از دوربین‌های واقعیت مجازی کار ارزشمندی است که جامعه هدف این طرح، عمدتا جوانان هستند.


وی با تأکید بر ارائه آموزش‌های نوین و استفاده از بازی وسرگرمی در حین یادگیری افزود: این روش جدید برای ترغیب بیشتر نوجوانان و جوانان به یادگیری بهتر مفاهیم مخاطرات وآمادگی در برابر حوادثی از جمله: سیل و زلزله و افزایش سطح کیفیت آموزش‌ها با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌ها است.


رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر راه اندازی کانون‌های ماهررا گام اول نخست در جهت کیفی‌سازی آموزش‌ها دانست و بیان کرد: در حال حاضر ۸ هزار کانون دانش‌آموزی در کشور فعال است که طبق برنامه‌ریزی‌ها باید به ۶۸ هزار کانون دانش‌آموزی افزایش یابد و هر مدرسه از کانون دانش‌آموزی هلال‌احمر بهره‌مند باشد.



ضرورت آموزش‌های هلال‌احمر برای دانش‌آموزان


قویدل, مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز در این مراسم گفت: استان هرمزگان به دلیل موقعیت جغرافیایی شاهد حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله است.


قویدل بیان کرد: وقوع زلزله‌های مکرر و سیلاب‌های فصلی، ضرورت آموزش‌های هلال‌احمر را دو چندان می‌کند. از این رو همکاری‌ها در جهت توسعه آموزش‌ها میان دو دستگاه صورت گرفته است.


 


آموزش‌های خودمراقبتی در مدرسه متاورس


مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان گفت: مدرسه انسان دوست(نمادرس) با استفاده از دوربین‌های واقعیت مجازی، آموزش‌های خود مراقبتی و دیگر مراقبتی را ارائه خواهد داد. این مدرسه درجمعیت هلال‌احمر شهرستان بندرعباس راه‌اندازی شد.


وی افزود: در این مدرسه مجازی با استفاده از عینک‌های سه بعدی واقعیت مجازی (VR)، دانش‌آموزان در شرایطی مانند: سیل یا زلزله واقعی قرار می‌گیرند و نحوه رویارویی با حوادث و مخاطرات از جمله: پناهگیری و خروج اضطراری با رویکرد مانور زلزله و یا سیلاب را آموزش می‌بینند.


مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر هرمزگان خاطرنشان کرد: در دنیای مجازی متاورس از طریق رابط‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بسیاری از امور دنیای واقعی به شکل شبیه‌سازی‌شده، قابل‌انجام هستند و بستر بسیار مناسبی برای آموزش دانش‌آموزان در بحث دادرس و آموزش‌های امدادونجات خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 150107
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب