logo

یکشنبه 29 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/08/06 - 16:09
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راه‌اندازی بیمارستان در لبنان با همکاری مشترک کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر ایران

رئیس جمعیت هلال احمر از توافق برای راه‌اندازی یک بیمارستان مشترک توسط هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در لبنان برای کمک به مردم جنگ‌زده این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛  دکتر پیر حسین کولیوند رییس جمعیت هلال احمر ایران گفت: در حاشیه بیست و چهارمین نشست مجمع عمومی فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر و در دیدار با ماریانا رئیس کمیته صلیب سرخ از مواضع وی در برابر حملات رژیم صهیونیستی و حملات آن قدردانی کردیم و از سوی دیگر خواستار تقویت این پیگیری‌ها و عملیاتی کردن آنها شدیم.
وی ادامه داد: پیگیری حقوقی حمله به بیمارستان صحرایی هلال احمر در مرز سوریه و لبنان بایستی توسط رئیس کمیته صلیب سرخ انجام شود و در مجامع بین المللی این موضوع باید مطرح و محکوم شود.
کولیوند ادامه داد: علاوه بر این مقرر شد محورهای مورد توافق با کمیته صلیب سرخ ظرف ۶ ماه عملیاتی شوند.  نکته مورد اهمیت در سخنان رئیس کمیته صلیب سرخ تاکید بر کافی بودن گفت وگو و رایزنی پشت درهای بسته بود و بر اهمیت اتخاذ و اجرایی کردن یک اقدام عملی و جدی تاکید به سزایی کردند.
رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: رئیس کمیته صلیب سرخ در زمان قرائت بیانیه خود در یک نشست بین المللی در پاریس از مردم لبنان، غزه و سوریه دفاع کرده است.
کولیوند همچنین از توافق برای ارسال اقلام غذایی و امدادی برای مردم جنگ زده لبنان با همکاری کمیته صلیب سرخ خبر داد و افزود: هلال احمر ایران و کمیته صلیب سرخ برای کمک و امدادرسانی به مجروحین، مصدومین و مردمی‌که نیاز به کمک دارند نیز بیمارستان مشترکی را در لبنان ایجاد خواهند کرد.
وی ادامه داد: رئیس کمیته صلیب سرخ تاکید کرد که هر چه زودتر باید به این مخاصمات پایان داد و از نقض حقوق بشردوستانه در این کشور جلوگیری کرد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 163215
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب