logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/11/30 - 09:20
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیار سعدی و حافظ؛ میزبان برگزاری دوره پیشرفته منطقه‌ای جست‌وجو و نجات در کوهستان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس گفت: دوره پیشرفته جست‌وجو و نجات در کوهستان با حضور نجاتگران ۱۵ استان کشور از ۲۵ بهمن تا یکم اسفند به میزبانی هلال‌احمر فارس برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ حسین درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس، گفت: دوره پیشرفته منطقه‌ای جست‌وجو و نجات در کوهستان با حضور نجاتگران ۱۵ استان از ۲۵ بهمن‌ماه تا یکم اسفندماه، به میزبانی استان فارس با هدف ارتقای توانمندی‌های نجاتگران در زمینه‌های مختلف امداد و نجات در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور طراحی شده است.


وی افزود: این دوره تخصصی به منظور آشنایی با اصول و روش‌های پیشرفته جست‌وجو و نجات در شرایط دشوار برگزار می‌شود. در این دوره، نجاتگران با مباحثی همچون خودامدادی، کمک‌های اولیه، بقا در شرایط سخت، خطرات احتمالی در محیط‌های مختلف و مرور تجهیزات فردی و گروهی آشنا شدند.


درویشی ادامه داد: یکی از بخش‌های مهم این دوره، مرور و تکمیل مهارت‌های کار با طناب، گره‌ها و کارگاه‌ها است که نجاتگران در شرایط اضطراری قادر خواهند بود به بهترین شکل ممکن عملیات نجات را انجام دهند؛ همچنین، تکنیک‌های صعود و فرود، عبور از عرض، انتقال مصدوم و رهاسازی، تثبیت و نگهداری از مصدوم در شرایط سخت نیز از جمله سرفصل‌های آموزشی این دوره است.


مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس گفت: این دوره تخصصی، با هدف ارتقای سطح آمادگی نجاتگران هلال‌احمر، توانمندسازی در مواجهه با شرایط بحرانی و ارتقاء کیفیت خدمات امداد و نجات در سطح کشور برگزار می‌شود و پیش‌بینی می‌شود تأثیر بسزایی در افزایش کارایی و سرعت عملیات امدادی در مناطق صعب‌العبور داشته باشد.


  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 169005
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب